NB I

Elmarad a Vasas-meccs, mert így néz ki a gyep - fotó

A Szusza Ferenc Stadion gyepszőnyege nem alkalmas a szombati bajnoki megrendezésére - adta hírül a Vasas honlapja.

A vasassc.hu-n megjelent közlemény szerint a pénteki nap folyamán a Szusza Ferenc Stadion megfelelt a biztonságtechnikai ellenőrzésen, majd az MLSZ pályahitelesítése sikeresen lezajlott, így minden jogi akadály elhárult az elől, hogy szombaton Újpesten rendezzék a Vasas-Haladás NB I-es bajnoki találkozót.

Fotó: vasassc.hu

A mérkőzést mégsem tartják meg, hiszen az utóbbi napokban a hét eleji előrejelzések ellenére nem javult az időjárás, így a játéktér a kispadok felé eső oldalvonal mentén továbbra is fagyos. Péntek délben a szakértők – többek között Vancsa Miklós ügyvezető és Michael Oenning vezetőedző jelenlétében - még egyszer megvizsgálták a gyepet, és ekkor hozták meg a végleges döntést, hogy a pálya alkalmatlansága miatt a mérkőzés elhalasztását kérik a Magyar Labdarúgó Szövetségtől.

Az MLSZ Versenybizottsága a délután folyamán jóváhagyta a kérést, így a Vasas-Haladás bajnoki meccset későbbi időpontban rendezik. A már megvásárolt belépőjegyek automatikusan érvényessé válnak a találkozó új időpontjára, de igény esetén visszaváltásra is lehetőség nyílik.

[2295521] 2017-02-18 15:30:00 Vasas - Haladásx;