Bulvár

Visszanyalt a fagyi, csúnyán tökön szúrták magukat a bukmékerek

Az egyik angol fogadóiroda 350 ezer fontot bukott egyik promóciós játékán, amelyet a Bayern München - Arsenal Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjére talált ki.

A Bayern München szerda este remek játékkal megsemmisítette az Arsenalt a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, a bajorok 5-1-es győzelme után a továbbjutás kérdése is eldőlni látszik.

Miután a németek érvényesítették a papírformát, a világ fogadóirodáinak alaposan a zsebébe kellett nyúlniuk, hiszen a fogadó játékosok döntő többsége a hazai győzelmet játszotta meg. Az egyik angol bukméker azonban rátett veszteségeire egy lapáttal - az egyik promóciós játékuk igencsak balul sült el.

 

 

A fogadóiroda "kérj egy fogadást" akciójának keretén belül a játékosok külön kérésre kérhetnek fogadási opciót a bukiktól. Nyilván rafinált módon olyan opció kerül meghatározásra, amelynek bekövetkezésére vajmi kevés esély mutatkozik. Szerdán azonban visszanyalt a fagyi.

A szóban forgó terem ugyanis "Lewandowski fejjel szerez gólt és az Arsenal kihagy egy tizenegyest" opciót ajánlotta fel játékos kedvű fogadóinak, amiért kereken 400-szoros oddsot fizetett.

Na és erre mi történt szerda este?

Alexis Sánchez az első félidő közepén Manuel Neuerbe vágta az Arsenal számára megítélt büntetőt, majd a második félidő elején Robert Lewandowski fejjel mattolta az Ágyúsok védelmét.

Az első hallásra teljesen képtelen forgatókönyvvel a fogadóiroda mintegy 350 000 angol fontot - forintra átszámolva nagyjából 126 milliót - bukott, amihez ugyan próbáltak jó pofát vágni és gratulálni a nyerteseknek, ám ez a mosoly alighanem csalfa volt a részükről.

[2422867] 2017-02-15 20:45:00 Bayern München - Arsenalx;