E-sport

EU LCS 5. Hét - Erős kezdés után papírforma vagy meglepetés?

  • Thanatos

Óriási rangadóra kerül sor csütörtökön, hiszen a két csoportelső feszül egymásnak. Állandó szakértőnk, Thanatos nem volt rest tippelni a mérkőzésekre!

Thanatos a saját Facebook-oldalán is napról napra osztja meg a legérdekesebb híreket és gondolatait. Ha szereted a League of Legends játékot, mindenképpen kövesd szakértőnket!

A League of Legends versenynaptára tavasszal is rengeteg érdekességet tartogat számunkra, például az európai és észak-amerikai bajnokságokat. Hétről hétre próbálunk majd fogadási tippekkel szolgálni, kiemelvén 2-2 mérkőzést, amely külön figyelmet érdemel. Továbbá az összes ütközet végeredményét megpróbáljuk bejósolni a papírformára és a szakértői véleményre alapozva. Lássunk is hozzá!

EU LCS 5. Hét

Alap információk: 10 csapat küzd egymással 2 csoportba osztva. Minden mérkőzés Bo3 szériában történik, tehát 2 győzelemig tart. Az alapszakasz 10 hétig tart, amelyet követ a rájátszás, ahova az első 3-3 helyezett jut be. A meccsnapok és kezdés: Csütörtök 17:00, Péntek 17:00, Szombat 16:00, Vasárnap (már csak a 7. és 10. héten) 16:00.

Jelenlegi állás

Kiemelt mérkőzések

Az 5. hét folyamán ismételten a két csoport csapatai között zajlanak az ütközetek, nem kevés izgalmat ígérve nekünk. Vannak sima, rutin mérkőzésnek ígérkező mérkőzések, hiszen tetemes is lehet a szintkülönbség egy-egy társaság között, ám a meglepetés faktor mindig benne van a pakliban. Vegyük csak példának az NA LCS múlt hetét. No, de melyik két mérkőzést ajánljuk olvasóinknak?

G2 vs. UOL [Csütörtök 17:00]

Egyértelműen a hét ütközete. A két csoportelső csap össze, a végkimenetel teljesen kiszámíthatatlan. A Unicorns of Love eddig nem látott teljesítménynövekedés mutatott az előző szezonokhoz képest, míg a G2 a letisztult, rutinszerű és magabiztos játékával tarolt. Ha van egy mérkőzés, amit megnézel ezen a héten, akkor ennek kell lennie!

Thanatos-tipp: G2 2 - 1 UOL

MSF vs. VIT [Péntek 17:00]

Ez már egy sokkal érdekesebb ütközet. Alapvetően a papírforma az MSF győzelmét mutatja, és ezzel nehéz is vitatkozni. Az érdekesség ott lehet, hogy a célpontok (sárkány, első gyilkosság, baron nashor, első torony döntése stb.) nem minden esetben landolnak a Misfits oldalán. Sajnos több a papírforma meccs a héten, így ha ez nem is lesz a legizgalmasabb ütközet, talán lehet kockáztatni. Bátorság azért kell hozzá, ám az a mondás járja, hogy övéké a szerencse… igaz lesz ez ezen a héten is?

Thanatos-tipp: MSF 2 - 0 VIT

Oddsok a mérkőzésekre
G2 Esports: 1.72 Unicorns of Love: 2.00
Splyce: 1.61 Fncatic: 2.20
Team Vitality: 5.00 Misfits: 1.17
Giants Gamings: 4.33 H2K: 1.20
Splyce: 1.12 ROCCAT: 5.50
Origen: 6.00 Fnatic: 1.10

Többi mérkőzésre tippek:

FNC vs. SPY [Csütörtök ~20:000] 1 - 2

H2K vs. GIA [Péntek ~20:00] 2 - 0

SPY vs. ROC [Szombat 16:00] 2 - 0

FNC vs. OG [Szombat ~19:00] 2 - 0

Közvetítések elérhetőek:

Magyar nyelven: http://twitch.tv/magyarloltv

Angol nyelven: http://www.lolesports.com/en_US/


A megosztásokat köszönjük szépen a League of Legends Hungary, a League of Legends Fungary és a Magyar League of Legends közösségnek.