Bulvár

Tönkretette az életemet az egymillió fontos lottónyeremény!

Címkék:

Jane Park szerint nem szabadna 16 évesen valakinek egymillió fontot nyernie a lottón.

Másfél évvel ezelőtt számoltunk be Jane Parkról, aki először lottóval nyert egymillió fontot, majd egy brutális szelvénnyel további hétezret kaszált sportfogadással. Kommentekben már akkor sem jósoltak olvasóink sok sikert a lánynak - amely elsősorban a vele készített interjúnak köszönhető -, ezek a tippek pedig most beigazolódtak, a lány úgy nyilatkozott, a nyeremény tönkretette az életét.

"Először vettem egy Luis Vuitton táskát, aztán egy Hercegnő névre keresztelt csivavát, majd néhány tucat cipőt, egy lila Range Rovert, ötven másik táskát és megcsináltattam a melleimet is. Folyamatosan vásároltam"

- kesergett Jane a Channel Four Television egyik adásában. A hölgynek számtalan megpróbáltatáson kellett átesnie, mire ráeszmélt, pénzért nem lehet boldogságot venni és a hatalmas nyeremény csak megnehezítette az életét.

A lottónyertesek nagy része nem kürtöli világgá nyereményét..

"Azt hittem, hogy a pénz hatására tízszer jobb lesz az életem, de ehelyett tízszer rosszabb lett. Sokszor kívántam, hogy bárcsak ne lennék gazdag, annyival könnyebb lenne minden.Az emberek persze csak néztek rám és irigykedtek, de fogalmuk sincsen, mennyi stressz ért engem. Mi a célja az életemnek? Megvan szinte mindenem, de az életem mégis üres" - mondta a most 21 éves lány.

A gigantikus nyeremény előtt Parknak adminisztratív munkája volt óránként nyolc fontért.

A lánynak a számtalan pénzt kölcsönkérő személy mellett a magánéletével is meggyűlik a baja, mert mint mondja, szinte lehetetlen olyan partnert találni, akit nem a pénze érdekel. "Egyszerűen senkivel nem tudok beszélni, magányos lettem. Mindenkit csak a pénz érdekel".

Park egyébként már biztos benne, hogy kellene alsó korhatár a lottózáshoz, véleménye szerint nem kellene 16-17 éves fiataloknak ennyi pénzt adni, emiatt pedig fontolgatja, hogy beperli a lottószolgáltatót.

"Többször is felvettük a kapcsolatot a lánnyal, időről időre ajánlottuk fel szolgálatainkat, ahogy tesszük azt minden nyertes esetében. Befektetési tanácsokat, magánbankokat ajánlottuk és próbált óva inteni őt attól, hogy világgá kürtölje a nyereményét. Jane-t emellett összehoztuk másik lánnyal, aki hasonlóan fiatalon szerzett ennyi pénzt, hogy megoszthassa tanácsait, tapasztalatait vele. Úgy vélem, mi mindent megtettünk Jane érdekében" - nyilatkozta egy szóvivő.

"Sokat olvastam arról, hogy a lottónyertesek elszórták a pénzüket néhány éven belül és teljes mértékben átérzem a helyzetüket. Szerencsére nekem segített a családom, hogy okosan költsem a pénzemet" - mondta a lány.