Bajnokok Ligája

Lecsap-e az exek átka ismét a Realra?

  • MVB80

A Napoli keretében két korábbi Real-játékos is szerepel Raúl Albiol és José Callejón személyében, velük vigyázniuk kell a madridiaknak.

„Még mindig nagyon sok barátom van Madridban, Cristiano Ronaldóval például rendszeresen beszélek telefonon” – nyilatkozta a Real-Napoli BL-nyolcaddöntő előtt José Callejón, aki nem csoda, hogy kötődik a Realhoz, mivel ebben a klubban nevelkedett.

Bár a spanyol élvonalban az Espanyol játékosaként mutatkozott be, két idényt így is lehúzott a Real nagycsapatában a most 30 éves szélső, aki egy bajnoki címet és egy kupadöntőt tudott felmutatni nevelőegyesületével.

Aztán 9,5 millió euróért Nápolyba költözött, ahol azóta is alapembernek számít, bár az első idényben összehozott 15 gólos termést azóta nem sikerült túlszárnyalnia.

A Realnál a BL-nyolcaddöntő előtt attól félnek, ismét megtréfálja őket egy korábbi játékosuk, ahogy az már számos esetben megtörtént.

A BL-ben Klaas-Jan Huntelaar és Fernando Morientes vitték a prímet, de amíg a holland Vadász három gólja kevés volt a Schalkénak 2014, illetve 2015 tavaszán a Real elleni nyolcaddöntőkben, addig a Mór 2004-ben oda-vissza megbüntette korábbi klubját a negyeddöntőben a Monacóval, így főszerepet játszott a Real kiejtésében.

Álvaro Morata szintén tudna arról mesélni, milyen borsot törni az exklub orra alá, a 2015-os elődöntőben a Juventus csatáraként mindkét felvonás alkalmával szót kért, így a Real csak a tévéről nézhette a döntőt, míg Morata ott is betalált, igaz, ez sem volt elég a Barcelona ellen.

Morata nem futott ki a stadionból örömében, de a góljával így is elintézte a Realt a visszavágón

Arjen Robben és Wesley Sneijder a Bayern, illetve a Galatasaray tagjaként szintén gólt ünnepelhetett a Real ellen, de a műfaj királya az a Samuel Eto’o, aki összesen tízszer szomorította a madridiakat – és mindegyik gólja a bajnokságban született, a Mallorca, valamint a Barca játékosaként.

A korábbi realosok közül a 21. században szintén jól ment a Barca jelenlegi edzőjének, Luis Enriquének (5 gól), Roberto Soldadónak (5) és Álvaro Negredónak (4.)

Arra, hogy Callejón gólt szerez volt csapata ellen, 4.00 és 4.80 közötti oddsot ajánlanak a nemzetközi fogadóirodák.

[2422869] 2017-02-15 20:45:00 Real Madrid - SSC Napolix;
now;42