Sportfogadás

Közel négyszeres pénzt fognánk az idei első BL-kombinkkal

Kedden és szerdán folytatódik a Bajnokok Ligája, ennek apropóján egy kombit állítottunk össze.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították idei első szelvényüket a Bajnokok Ligájára, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

PSG-Barcelona
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds:
1.55 @ Tippmixpro

Az elmúlt években a PSG és a Barcelona háromszor találkozott a Bajnokok Ligájában Párizsban, kétszer az egyenes kieséses szakaszban, egyszer pedig a csoportkörben. Azonban, ami valamennyi mérkőzésükön azonos volt, hogy mindkét csapat szerzett gólt. Erre most is nagy esély mutatkozik, hiszen a felek csatárklasszisai egytől egyig bevethetők, a gárdák védelmei pedig koránt sem állnak a helyzet magaslatán, főleg, ha egy komoly ellenféllel mérik össze tudásukat. Így pedig kézenfekvő választásnak tűnik arra fogadni, hogy mind a PSG, mind a Barcelona szerez gólt kedden este.

[2422864] 2017-02-14 20:45:00 Paris Saint Germain - Barcelonax;

Bayern München-Arsenal
Tipp: Bayern München
Odds:
 1.50 @ Tippmixpro

A Bayern és az Arsenal az előző szezonban a BL-csoportkörében találkozott, s akkor az éppen aktuálisan hazai pályán játszó együttes tudott diadalmaskodni. A bajorok 5-1-re verték a londoniakat, akiknek gyakorlatilag momentumuk sem volt a mérkőzésen. Ezúttal vélhetően ekkora különbség nem lesz, de ismét a hazaiaknak áll a zászló, akik a Bundesligában hétpontos előnyre tettek szert a hétvégén, vagyis most már a BL-re fókuszálhatnak minden idegszálukkal. Ezzel szemben az Arsenal ugyan javított múlt héten a Premier League-ben, de 2017-ben a komolyabb meccseken csődöt mondtak Arséne Wenger fiai, lásd például a Chelsea elleni találkozót.

A bajorok több önbizalommal, jobb körülmények között fogadják a londoniakat, s meglepő lenne, ha nem jönne ki a felek közti különbség, avagy nem tudná legyőzni a müncheni együttes hazai pályán az Arsenalt.

[2422867] 2017-02-15 20:45:00 Bayern München - Arsenalx;

Real Madrid-Napoli
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 
1.55 @ Tippmixpro

A Napoli az utóbbi hetekben jó formának örvend, boldog boldogtalan ellen lövöldözi a gólokat, a Bolognának például hétszer találtak be Marek Hamsíkék, ugyanakkor az olaszok védelme könnyen sebezhető, szinte minden meccsen kap gólt a kék-fehér alakulat. A Real Madrid támadószekciójára sem lehet panasz, hogy mást ne mondjunk Zinedine Zidane csapata az idei szezonban valamennyi (!) tétmeccsén szerzett legalább egy gólt. Persze, ahogyan a nápolyiaknál, úgy a Királyi Gárdánál sem tökéletes a védekezés, 2017-ben csak a Real Sociedad és a Granada nem tudott betalálni Cristiano Ronaldóéknak, szombaton az utolsó Osasuna is mattolta a fehérmezeseket.

Mivel a Napoli teher nélkül léphet pályára, így jó esély mutatkozik arra, hogy a felek egy kiváló mérkőzést játszanak. Ha pedig így lesz, akkor nagy sansz mutatkozik, hogy mind a két csapat betaláljon, köszönhetően annak, hogy egyik fél sem a védekezésre fekteti a hangsúlyt.

[2422869] 2017-02-15 20:45:00 Real Madrid - SSC Napolix;
hatharom.com
PSG-Barcelona Mindkét csapat szerez gólt
Bayern München-Arsenal Bayern München
Real Madrid-Napoli Mindkét csapat szerez gólt
@3.60