Premier League

Újabb neveket dobtak be az Arsenalnál, de Wenger még maradna

Allegri, Tuchel, Jardim és Benítez neve is felmerült az Arsenalnál, ám Wenger egyelőre nem akarja feladni.

Arséne Wenger távozásáról azután merültek fel a pletykák, miután kiderült, hogy első körben nem írta alá a klub által felajánlott kétéves szerződéshosszabbítást. A francia menedzser 21 éve irányítója az Ágyúsokat, ám bajnoki címet utoljára 2004-ben tudott nyerni a csapattal, így sokan változást akarnak látni a klub életében.

A francia tréner már több, mint 1150 meccsen ült az Arsenal kispadján.

Az Arsenal szombaton délután Alexis Sánchez duplájával 2-0-ra verte a Hull City-t a Premier League-ben, a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón pedig Wenger kitért a jövőjét firtató kérdésre is. "Nagyra értékelem, hogy szeretné, ha pihennék, de egyelőre még nem állok készen rá" - válaszolta a 67 éves menedzser az egyik újságírónak, aki a visszavonulásáról illetve távozásáról kérdezte.

Ahogy arról legutóbb beszámoltunk, angol és olasz sajtóhírek szerint Massimo Allegri a nyáron elhagyhatja a Juventust és Londonba teheti át székhelyét. Azonban nem Allegri az egyetlen, aki szóba jöhet az Emiratesben.

A Sunday Mirror szerint Rafa Benítez is rajta van azon a négyes listán, amelyen a lehetséges Wenger-utódok szerepelnek. A spanyol BL-győztes tréner jelenleg a másodosztályban listavezető Newcastle Unitedet dirigálja. Benítez mellett a dortmundi Thomas Tuchel és a monacói Leonardo Jardim neve merült még fel.

A hatharom.com olvasóinak 78 százaléka úgy véli, hogy Arséne Wenger ideje lejárt az Arsenalnál és a francia menedzsernek a szezon végén át kéne adnia a helyét valaki másnak.

Szerinted lejárt Wenger ideje az Arsenalnál?x;
[2252422] 2017-02-11 13:30:00 Arsenal - Hull Cityx;
209498