Tipp

Francia és olasz meccsekkel nyernénk

Lássuk, hogy hétközben mely tippeket érzik a legerősebbnek tippmestereink, szerkesztőink!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították hétközi szelvényüket, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Marseille-Guingamp
Tipp: Marseille
Odds:
1.70 @ Tippmixpro

A Marseille alaposan feltankolt a téli időszakban, hiszen kiválóan igazolt, érkezett többek közt például Dimitri Payet. A kék-fehéreknek ugyanakkor most már iparkodniuk kell, ha a végelszámoláskor az élmezőnyben akarnak végezni. Még szerencse, hogy hazai pályán játszanak a déliek, hiszen a Stade Vélodrome-ban kiválóan megy Rudi Garciáéknak, míg a Guingamp házon kívül pocsékul teljesít, s egyébként is óriási gödörben vannak a vendégek. Vagyis nagy esély mutatkozik a hazai sikerre, amit a statisztikák - a felek legutóbbi négy marseille-i meccséből hármat nyert az Olympique - is alátámasztanak.

[2241560] 2017-02-08 21:00:00 Marseille - Guingampx;

Bologna-Milan
Tipp: Több, mint 1,5 gól
Odds:
 1.30 @ Tippmixpro

Mind a Bologna, mind a Milan győzelmi kényszerben várja a felek decemberről elhalasztott találkozóját. Ugyanis mind a két együttes pocsék formában van, Nagy Ádámék hétvégén 7-1-re (!) kaptak ki hazai pályán a Napolitól, míg a piros-feketék legutóbbi öt tétmérkőzésükön nem tudtak nyerni, sőt az utolsó négy találkozójukat rendre elbukták. Noha a felek tavalyi meccsei csak egy-egy gólt hoztak, ezúttal olyan gyengék a védelmek, hogy vélhetően ezúttal ez nem fordul elő, egyébként is benne van a pakliban, hogy valamely csapat egyedül lerendezi az általunk választott határt.

[2320037] 2017-02-08 20:45:00 Bologna - AC Milanx;

Crotone-Juventus
Tipp: Juventus
Odds: 
1.20 @ Tippmixpro

Elhalasztott mérkőzést pótolnak szerda kora este a Serie A-ban, a Crotone a Juventus gárdáját fogadja. Az újonc botrányos formában van, hiszen igaz, hogy a legutóbbi három meccsén négy pontot szerzett, azonban a hétvégén óriási meglepetésre kikapott a kiesési rangadón Palermóban, így pedig borítékolható, hogy a csapat búcsúzik az élvonaltól. Nagyon mélyen van tehát a hazai alakulat lelkileg, ezzel szemben a Juventus futballistái óriási pozitív töltettel várhatják a hétközi meccset, hiszen a Derby d'Italiát nyerték meg vasárnap, avagy az Inter ellen diadalmaskodtak a Zebrák. A felek közt egyébként is ég és föld a különbség, vagyis az év egyik legnagyobb meglepetése lenne, ha a Juventus nem tudna győzni a Crotone otthonában.

[2320039] 2017-02-08 18:00:00 Crotone - Juventusx;
hatharom.com
Marseille-Guingamp Marseille
Bologna-Milan Több, mint 1,5 gól
Crotone-Juventus Juventus
@2.65