Serie A

Ez most ajándék három pont lesz a Juventusnak?

A Zebrák a Crotone vendégei lesznek szerda este és bizony első ránézésre csak a győzelem aránya kérdéses.

Szerdán este rendezik a decemberi Olasz Szuperkupa miatt elmaradt mérkőzéseket, a Milan Bolognába látogat, míg a Juventus az újonc Crotone vendége lesz. A milánói mérkőzésről egy másik cikkben értekezünk majd, így most az lenne a feladat, hogy találjunk egyetlen érvet amellett, hogy nem tömi ki a bajnok a kiscsapatot. Spoiler: nem fogunk találni!

Fotó: The Sun

Remek mérkőzésen van túl a Juventus, a hétvégén ugyanis nem csak megverték az Intert, de jó játékkal érték el mindezt. A Zebrák minden poszton kiváló játékot nyújtottak, Juan Cuadrado pedig alighanem élete gólját lőtte meg. Nincs azonban sok idő lelkendezni, szerda este a csizma sarkán van jelenése Allegri csapatának, a Crotone vendégei lesznek a Stadio Ezio Scidában.

Crotone#ita-crotone#5

A hírek szerint a mester nem is tervez óriási pihentetéseket, Chiellini mellett Marchisio és Lemina nem bevethető, így vélhetően a Buffon - Alves, Rugani, Bonucci, Sandro - Rincon, Pjanic - Pjaca, Dybala, Mandzukic - Higuain tizenegynek szavaz majd bizalmat a mester, az új 4-2-3-1-es felállásban.

Habár a Juventus az utolsó négy idegenbeli meccséből kettőt is elveszített, a Crotonét még a Genoával sem lehet egy lapon említeni, nemhogy a Fiorentinával. Davide Nicola együttese a palermói vereségével szinte biztosan búcsúzik a Serie A-tól és bár a kilenc pont nem behozhatatlan hátrány 16 meccsen, igencsak látszik, hogy sem a Pescara, sem a Crotone nem üti meg a szintet. "Elmondtam a srácoknak, hogy továbbra is bízzanak magukban, mert még semmi sem dőlt el. A Juventus érkezik hozzánk, ami szinte egy lehetetlen küldetés, de mi nem riadunk meg" - nyilatkozta Nicola.

A túloldalon Allegri természetesen lefutotta a tiszteletköröket, kiemelve, hogy nem nézhetik le a Crotonét, amely biztosan mindent megtesz majd a pontszerzésért és egy esetleges botlás "elértéktelenítené" az Inter elleni három pontot.

1.25-ös oddson nem tűnik rossznak a Juve sikere - miként a kombinkban is bizalmat szavaztunk ennek az opciónak -, ám az is biztonságos fogadásnak látszik, hogy a torinóiak már a félidőben is vezetnek. A Juve idén eddig 18 győzelmet számlál, ebből pedig 11 alkalommal ők vonulhattak előnnyel szünetre, és úgy hisszük, hamar el akarják majd dönteni az Ezio Scidában is a három pont sorsát.

hatharom.com
Félidő/Vége: Juventus/Juventus
@1.65
[2320039] 2017-02-08 18:00:00 Crotone - Juventusx;
2017-02-08;55
211987