Olasz foci

Mire megy az agyonvert Bologna a padlón lévő Milannal?

Nehéz eldönteni, hogy a Bologna-Milan mérkőzést melyik csapat várja zaklatottabb lelkiállapotban, a hazaiakat hétvégén felkoncolta a Napoli, amely 7-1-es győzelemmel távozott a Stadio Dell’Arából, míg a Milan utolsó négy tétmeccsét egyaránt elvesztette.

A Bologna jó sorozatban volt a Napoli elleni összeomlás előtt, megverte a Crotonét és a Torinót, és elhozott egy pontot Cagliariból, ami lehetett volna akár három is, mivel Borriello a 92. percben egyenlített szabadrúgásból.

A Milannál viszont valami nagyon elromlott a decemberi Szuperkupa-győzelem óta, január elején a Torino ellen a kupában, valamint a Cagliari ellen a bajnokságban összejött egy kikínlódott diadal, de azóta már a kupából is búcsúzott a csapat, igaz, a Juventus elleni vereség még a belefér kategória, ellenben az Udinese és a Sampdoria elleni kudarc kemény arculcsapásnak számított a Milan-szurkolók számára.

AC Milan#ita-ac_milan#5

Montella számára a legnagyobb gondot azt jelenti, hogy Bonaventura megsérült Udinében, így elvesztette erre az idényre a legkreatívabbnak számító emberét, akit a középpályán, vagy a támadósor szélén is használni tudott.

Montellának meccsek óta csak a bosszankodás jut

Nélküle nagyon szenvedett a Milan az Udinese és a Sampdoria ellen is, bár az látszik, hogy a két szélen a két spanyol, Deulofeu és Suso jó kis párost alkot, Bacca viszont kifogyott a gólokból, és ami nagyobb baj a csapat szempontjából, hogy időnként úgy tűnik, mintha a motivációját is elvesztette volna.

1x2    
Bologna Döntetlen Milan
3.30 3.10 2.20

Montella le is cserélte a kolumbiait a Samp ellen, ami láthatóan nem tetszett Baccának, aki a héten már azt nyilatkozta, hogy hibázott, és meghívta az egész csapatot egy vacsorára. A Milanban Calabria és De Sciglio is sérült, így a védelem két szélén Vangioni és Abate kezd majd, Romagnoli pedig, aki balbekk volt a Samp ellen, megy vissza a helyére, középre.

[2320037] 2017-02-08 20:45:00 Bologna - AC Milanx;5

A Bolognánál Mirante kapus mellett a védelemből a Napoli ellen kiállított Masina, a csatársorból a sérült Okwonkwo hiányzik majd. Nagy Ádámék hazai pályán öt győzelmet, két döntetlent és négy vereséget számlálnak, a Napoli mellett az Atalanta, a Fiorentina és a Genoa távozhatott sikerélménnyel.

A Bologna a hétvégi katasztrófa ellenére felszabadultan játszhat, mert kiesési gondjai már nem lesznek, a Milannak viszont négy zakó után nagyon kellene a győzelem, egyrészt a lelki béke miatt, másrészt azért, hogy maradjon még esélye a nemzetközi kupás helyekre.

Itt olvasható, milyen tippet ajánlunk a meccsre.

[2320037] 2017-02-08 20:45:00 Bologna - AC Milanx;
2017-02-08;55
211987