Serie A

Most lehet majd az Inter ellen fogadni?

A milánói csapat "góljainak felét eltiltották" a Juventus elleni mérkőzést követően. Így még a kötelező győzelmek is nehézkesnek ígérkeznek.


yrhdrfhjtdgjhfxjfhjgfjnxd by footballderby

Nem múlt el utózönge nélkül a Derby d'Italia, az Internazionale újabb nagy csapást szenvedett el a vereség mellett. Történt ugyanis, hogy a 90. percben kiállított Perisicet, a mérkőzés után pedig hevesen reklamáló és a labdát a bíró felé rúgó Icardit egyaránt 2-2 mérkőzésre tiltotta el az olasz szövetség.

Különösen utóbbi játékos esetében kirívó az ügy, hiszen Icardit nem állította ki Nicola Rizzoli játékvezető, ám a szövetség úgy ítélte meg, a házi gólkirály szándékosan rúgta a spori felé a labdát. Az ügynek azonban aligha lesz vége ennyivel, az Internazionale ugyanis szintén "bemártotta" a szövetségnél Rizzolit, kérve, hogy vizsgálják ki a derbin nyújtott teljesítményét.

A két játékos eltiltása hatalmas érvágás lehet a milánói gárdának, hiszen az idén szerzett 48 góljukból az Icardi-Perisic duó vállalt 24-et, utánuk Candrevának, Édernek és Brozovicnak van 5-5 gólja.
   
  1 x 2
Internazionale-Empoli 1.32 5.00 8.20

Öröm lehet azonban az ürömben, hogy az Inter előtt két hozható mérkőzés áll, hiszen az Empoli Milánóban 2004 óta nem szerzett pontot, ráadásul idegenben pocsékul teljesítenek, míg a bolognai kirándulás sem tartozik a megoldhatatlan feladatok közé, mivel Nagy Ádámék még lábadoznak a Napoli ellen megsemmisítő vereségből, amit még tetéz az is, hogy ebben az évezredben 9-2-0 (!) az Inter mérlege a Dell'Arában.

211987