Bulvár

Már a szexi teniszezőnő is tudja, nem szabad Brady ellen fogadni

Eugenie Bouchard kicsit korán jelentette ki, hogy az Atlanta nyeri a Super Bowlt.

Kis túlzással az egész világ a New England Patriots csodáján ámul, Tom Brady és bandája 28-3-as hátrányban volt az Atlanta Falcons ellen, de az utolsó negyedet 19-0-ra nyerve kiharcolta a hosszabbítást, majd James White touchdownjával története során ötödször lett Super Bowl-győztes.

A világranglista 45. helyén álló teniszezőnő, Eugenie Bouchard is nézte a nagydöntőt, és a Twitter-oldalán folyamatosan tudatta a világgal, mit gondol a meccsről. Ahogy sokan mások, Bouchard is előre odaadta a Vince Lombardi-trófeát az Atlantának, mikor Matt Ryanék nagyon elhúztak, ki is írta a Twiterre, előre tudta, hogy az Atlanta lesz a befutó.

Kicsit elhamarkodottan nevezte meg a győzte

Az egyik követője úgy gondolta, ha már NFL, megpróbálkozik egy Hail Maryvel, ezt akkor mondják, mikor az irányító utolsó esélyként elhajítja a labdát a tömegbe, és az végül a társa kezében landol. „Ha a Patriots nyer, randizol velem?” – kérdezte a próbálkozó, mire Bouchard lazán rámondta, hogy persze.

Aztán jött a Patriots félelmetes feltámadása, és a végén Bouchard bölcs megállapítása: „Lecke megtanulva, soha többet nem fogadok Brady ellen.”