Magyar Kupa

Komoly favorit a Fradi a Honvéd ellen - itt vannak az MK szorzói

Véget ért a téli álom avagy a Magyar Kupa nyolcaddöntőivel kezdetét veszi a magyar futballtavasz.

Február 11-én, azaz most szombaton a Magyar Kupa nyolcaddöntős párosításainak első felvonásaival megkezdődik a tavaszi idény a magyar futballban. Összesen nyolc mérkőzést rendeznek majd a legjobb nyolc közé jutásért, jelenleg azonban mindössze öt találkozóra lehet fogadni a magyar állami fogadóirodánál.

Magyar Kupa, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés    
Esemény Hazai Döntetlen Vendég
Mezőkövesd - Gyirmót 1.95 3.30 3.75
Dorog - Vasas * 6.20 3.50 1.50
Cegléd - Diósgyőr * 5.50 3.50 1.55
ZTE - Újpest * 3.95 3.30 1.80
FTC - Honvéd 1.75 3.50 4.45
*Minimum kötésszám: 2

A honi bukmékerek esélylatolgatásai alapján az NB I-ben remeklő Vasas már az első találkozón előnybe kerülhet a másodosztályú Dorog vendégeként, de hasonlóan látják az esélyeket a Cegléd és a Diósgyőr összecsapásán is. Bár szintén NB II-es ellenféllel néz szembe az Újpest, a lila-fehérek zalaegerszegi győzelme már 1.80-as szorzón fogadható.

Az élvonalbeli csapatok csatáin a télen edzőváltáson áteső Mezőkövesd győzelme közel kétszeres szorzót érne a Gyirmót ellen. Tomiszlav Szivics személyében a borsodiaknak egy igazi kupaspecialista vezetőedzőjük lett, így számíthatunk rá, hogy új csapatával is szeretne egy nem várt szereplés tető alá hozni az MK-ban.

A nyolcaddöntők leginkább várt párosítása természetesen a két fővárosi csapat, a Ferencváros és a Honvéd találkozója lesz. A bajnokságban négy pont a különbség a felek között a kispestiek javára, de a most zajló bajnoki szezonban a Fradi már kétszer is le tudta győzni a piros-feketéket. Thomas Doll együttese most is favoritnak számít, hiszen 1.75-ös haszonnal kecsegtet egy Fradi-siker, míg az X2-t 1.95-ért rakhatjuk jelenleg. 

2017-02-11;213