Heti műsor

Kitavaszodik Magyarországon is!

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

A címvédő Fradi a Honvéddal meccsel szombaton.

A hét eseményei

Eljött, amire oly régóta vártunk, ismét magyar foci meccseket rendeznek a héten! Szombaton ugyanis folytatódnak a Magyar Kupa küzdelmei, amikor is a nyolcaddöntők első mérkőzései kerülnek terítékre, vagyis Cegléd-Diósgyőr, Csákvár-Sopron, Dorog-Vasas, Érd-Budafok, Mezőkövesd-Gyirmót, Szentlőrinc-Szolnok, Zalaegerszeg-Újpest, illetve Ferencváros-Honvéd mérkőzéseket rendeznek.

A hét folyamán ezen meccsekről többet is megtudhat az, aki a hatharom.com-mal tart, hiszen oldalunk valamennyi találkozóval bővebben foglalkozik majd!

[2417216] 2017-02-11 18:00:00 Ferencváros - Honvédx;

Angliában kicsit alábbhagy a futball-láz, a héten mindössze egyetlen egyszer lépnek pályára a gárdák, méghozzá a Premier League-ben. A hétvégén az Arsenal a Hull City, míg a Manchester United a Watford ellen simázhat, a Chelsea az újonc Burnleyhez utazik, míg a forduló rangadóján a Liverpool a Tottenham gárdáját fogadja.

Németországban hét elején a DFB Kupa küzdelmeire fókuszálunk, amikor is a Bayern München a Wolfsburgot (H: 1.16 D: 6.25 V: 11.50) fogadja, Dárdai Pálék a Dortmundhoz (H: 1.40 D: 3.60 V: 6.25) látogatnak. A hétvégén viszont már a Bundesliga játssza a főszerepet, amikor is a Darmstadt-Dortmund, az Ingolstadt-Bayern München, a Leipzig-Hamburg és a Schalke-Hertha találkozókra lesz érdemes odafigyelni.

Spanyolországban a Királyi Kupa elődöntőinek visszavágóira kerül sor hétközben, a Barcelona egygólos előnyből fogadja az Atlético Madridot (H: 1.50 D: 3.95 V: 5.50), míg a Celta Vigo gól nélküli remivel utazik az Alavéshez. Hétvégén pedig már a La Liga meccsei jönnek, amikor is a Barcelona az Alavéshez, a Real Madrid az Osasunához látogat, míg az Atlético Madrid a Celta Vigót fogadja.

Olaszországban "csak" bajnoki találkozókat rendeznek a héten, kedden a Roma-Fiorentina (H: 2.05 D: 2.20 V: 4.85) meccsel zárul a 23. forduló. Szerdán a 18. körből elmaradt Crotone-Juventus és Bologna-Milan meccseket pótolják az együttesek, míg hétvégén jön a 24. játéknap. Amikor is a Napoli a Genoát, az Inter az Empolit fogadja, míg a Roma a Crotone, a Juventus pedig a Cagliari együtteséhez utazik. Nagy Ádámék a Juve után a Sampdoriával is megküzdenek a héten, míg a két magyart is foglalkoztat Palermo az Atalantát fogadja vasárnap.

[2252425] 2017-02-11 18:30:00 Liverpool - Tottenham Hotspurx;

A topligás találkozókkal a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com, így aki velünk tart, az semmiről sem marad le!

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett többi topligás találkozóra lesz érdemes fogadni. Férfi kézilabda kirakatcsapataink közül a Veszprém a Barcelonát fogadja a Bajnokok Ligájában, míg a Szeged a Breszthez látogat. A női BL-ben a Győr a Larvikot látja vendégül, míg a Ferencváros a Buducsnoszthoz utazik. A magyar férfi kosárlabda NB I-ben, az Euroligában, és az NBA-ben is újabb fordulókat rendeznek. A darts Premier League-ben jön a második kör, a férfi vízilabda BL-ben az Eger a Barceloneta vendége lesz, míg a Szolnok a Spandauval meccsel. Az előttünk álló hét napban sem maradunk tehát események nélkül, bőven lesz mire fogadni, szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!