Premier League

A tündérmesének vége, de nem vagyunk vesztesek - Ranieri

Ranieri gladiátorokat szeretne látni a pályán és úgy kell küzdeniük majd, ahogyan két éve is tették.

A bajnoki cím után borzalmas szezont fut a Leicester City a Premier League-ben. A Claudio Ranieri vezette Rókák a 16. helyen állnak, 38 ponttal a listavezető Chelsea és 9 a felsőház utolsó helyezettje, a Watford mögött. Minket persze egyáltalán nem lep meg Vardyék gyengélkedése, számítottunk is rá, ám az olasz mester szerint kár lenne leírni a csapatát.

"Fontos, hogy mindenki tisztában legyen vele, az előző szezon egy mese volt, egy csoda, hihetetlen. Most azonban minden rossz irányba halad és sajnos már nem a tavalyi szezont éljük, annak már vége.

Fotó: goal.com

A tündérmese elmúlt, most éljük a valóságot. De el kell döntenünk, hogy vesztesek vagyunk-e és ha nem, családként, egységesen harcolni.

Amilyen vagy az életben, olyan vagy a sportban is: ha vesztes, akkor vesztes, ha pedig gladiátor és harcos, akkor így viselkedsz a pályán is - így kell nekünk is viselkednünk.

Hiszek benne, hogy az utolsó percig harcolnak majd a játékosaim, ahogy tették azt két évvel ezelőtt is" - nyilatkozta Ranieri.

Vasárnap délután a Leicester City a bajnokságban hetek óta veretlen Manchester Unitedet fogadja Tavaly a felek ikszeltek Leicesterben, ám most a MU a favorit.

   
  1 x 2
Leicester City-Manchester United 4.90 3.60 1.65

Ha érdekel, mi a véleményünk a derbiről, olvasd el beharangozó cikkünket.

[2252416] 2017-02-05 17:00:00 Leicester - Manchester Unitedx;