Sportfogadás

Többek közt a Fradival és a Veszprémmel nyernénk - hétvégi magyar tippek

Új sorozatot indított a hatharom.com: oldalunk szerkesztői és tippmesterei a hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeiből állítanak össze egy kombit.

A hatharom.com új sorozatot indított pár hete, mellyel próbáljuk megkönnyíteni olvasóink, illetve a    -játékosok dolgát. A történet lényege, hogy megpróbálunk egy olyan kombinációs szelvényt összeállítani, amelyről úgy véljük, hogy a hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit tartalmazza. A szorzók, események természetesen a    -ról származnak, hiszen könnyen lehet, hogy más irodában ezen mérkőzéseket, fogadási opciókat egyszerűen nem lehet megjátszani.

Sopron-Győr
Tipp: Sopron
Odds:
1.18 @ Tippmixpro

Ismét rangadót rendeznek a női kosárlabda NB I-ben, ezúttal a Győrt fogadja a Sopron. Noha az Euroligában a hazaiak botladoznak, a magyar bajnokságban jól teljesítenek, az utóbbi hetekben aratott sikereiknek köszönhetően élre álltak a ligában. Ezzel szemben a vendégek nem csak a legrangosabb európai kupasorozatban, hanem már az NB I-ben is  bukdácsolnak, a Győr legutóbb hazai pályán kapott ki a Diósgyőrtől. Ha mindehhez hozzátesszük azt, hogy a zöld-fehérek házon kívül nem túl acélosak, továbbá a legutóbbi kilenc soproni fellépésük alkalmával igen nagy pofont kaptak, illetve, hogy a hazaiaknak minőségibb keretük van, akkor nem kérdés, hogy melyik együttesre fogadunk a szombati, kisalföldi derbin.

Körmend-Kecskemét
Tipp: Körmend
Odds:
1.13 @ Tippmixpro

Ideje győznie a Körmendnek, hiszen a vasi alakulat a legutóbbi két idegenbeli bajnokiját elveszítette. Ám azt megelőzően kiváló teljesítményt nyújtottak, ezúttal pedig hazai parketten játszanak, ahol mindig jól teljesítenek. A Kecskemét egy kisebb gödörben van, bár a vendégek nyerni tudtak legutóbbi meccsükön a Szeged ellen, igaz, házon kívül súlytalan a lila-fehér gárda. A felek eddigi körmendi meccseit rendre magabiztosan nyerték a hazaiak, s az előjelek arra a következtetésre adnak okot, hogy szombaton a vasi drukkerek örülhetnek a meccs után.

FTC-Thüringer HC
Tipp: FTC
Odds:
 1.22 @ Tippmixpro

Kötelező győzelem előtt áll a ferencvárosi női kézilabda csapat a Bajnokok Ligájában, a zöld-fehérek a német Thüringert fogadják szombaton. Noha a vendégek is győzelemmel kezdték a középdöntőt, a THC a gyengécske Astrahanocskát verte meg az első játéknapon, ráadásul hazai pályán. Ezzel szemben a Ferencváros a Metz otthonából hozta el a két pontot, aminek köszönhetően karnyújtásnyira került a továbbjutástól Elek Gábor csapata. Ám, ahhoz, hogy a zöld-fehérek az egyenes kieséses szakaszban találják magukat, az ilyen típusú találkozókat kíméletlenül be kell húzniuk. A sikerre pedig nagy esélye van a hazaiknak, ugyanis jó formában vannak, szinte minden játékosuk harcra kész, továbbá az előző idényben oda-vissza magabiztosan nyert az FTC a Thüringer ellen a BL-ben.

Veszprém-Metalurg Skopje
Tipp: Veszprém -5,5
Odds:
 1.30 @ Tippmixpro

Az idei szezonban a Veszprém és a Metalurg között ég és föld a különbség. Noha a magyar rekordbajnok csak három góllal nyert Szkopjéban, nem szabad elfelejteni azt, hogy azon meccs előtt kevesebb, mint 24 órával a Vardarral is összecsapott Javier Sabaté együttese Macedóniában. Most viszont frissen várják a bakonyiak a találkozót, még úgy is, hogy alig egy hete ért véget a világbajnokság.

Azonban a gárda magyar játékosai szűk két hete már Veszprémben vannak, több kulcsjátékos pedig nem is szerepelt a vb-n - Ilics, Palmarsson, Gajic, Kopljar, Ugalde, Chema, Terzic, Sulic, Alilovic, Sliskovic -, akik ki vannak éhezve a játékra. Szerintünk az egyetlen biztos hiányzó Marguc lesz majd szombaton, ám kiválóan helyettesítheti őt a friss és szintén világklasszis Gajic. Noha a Veszprém vasárnap is pályára lép hazai pályán a SEHA Ligában az Izvidac ellen, egyértelmű, hogy erre a meccsre fókuszálnak jobban a hazaiak, hiszen ezzel a találkozóval tudnak felkészülni a jövő heti Barcelona, illetve a rá pár napra esedékes Kiel elleni csúcsrangadókra.

Mindezek után szerintünk pedig nem kérdés, hogy mely csapat a mérkőzés favoritja, és az sem, hogy a Veszprém legalább hat találattal behúzza a mérkőzést - két éve 12-vel nyert a bakonyi alakulat, az akkor még lényegesen erősebb és masszívabb macedónok ellen hazai pályán, míg tavaly a Metalurg nem indult a SEHA Ligában -.

hatharom.com
Sorpon-Győr Sopron
Körmend-Kecskemét Körmend
FTC-Thüringer HC FTC
Veszprém-Metalurg Skopje Veszprém -5,5
@2.11