Australian Open

Több tucat elektromos eszközzel érkeztek Ausztráliába a csalók

  • varin

A két középkorú férfit nem engedték be az országba, miután kiderült, mi van a zsákjukban.

A technikai fejlődéseknek köszönhetően nem csak a sportfogadási lehetőségek tere szélesedik, de újabb és újabb esélyt ad a csalóknak is, hogy a fogadóirodákat kijátszva előnyre tegyenek szert velük szemben. Kivéve, ha lebuknak.

Két Észtországból érkező férfi szeretett volna bejutni az Australian Openre, hogy különböző technikai eszközök segítségével információhoz juttassanak egy harmadik félt a mérkőzések alakulásáról - előbb, mint azt a fogadóirodák tudják. Rendszerint ilyenkor a számítógép előtt lévő partner az aktuális játék nyertesére fogad, mielőtt a bukmékerek frissíteni tudják a szorzókat az éppen lezajlott labdamenet fényében.

A 37 és 38 éves férfiak a képen látható beépített kamerákkal, billentyűzetekkel, fülhallgatókkal és más elektronikus eszközökkel felszerelkezve érkeztek az év első Grand Slam-tornájára, ám már a határnál lekapcsolták őket és kiutasították az országból.

Mint arról a hatóságok beszámoltak, a két férfi illegális sportfogadói tevékenységet akart folytatni az országban, jogosulatlan előnyre szert téve a bukmékerekkel szemben.