NFL

Lady Gaga mellei és Donald Trump szolgáltatják a Super Bowl legérdekesebb fogadásait

Az idei Super Bowlon az amerikai elnök lehet a főszereplő, ám Tom Brady visszavonulására is van esély.

A Super Bowl minden évben Las Vegas és a sportfogadók ünnepe. Mivel a világ egyik legnépszerűbb eseményéről beszélünk, egyáltalán nem meglepő, hogy boldog-boldogtalan fogadni akar a nagy meccsre. Ám amellett, hogy megtippeljük, mi is lesz az Atlanta Falcons-New England Patriots mérkőzés végeredménye, temérdek lehetőségünk van őrültebbnél őrültebb fogadásokkal még pikánsabbá tenni a nagydöntőt. Lássuk, idén mikkel hozakodtak elő a bukik!

A himnusz hossza

Az egyik legizgalmasabb fogadás minden esztendőben az amerikai himnusz hosszára vonatkozik. Idén Luke Bryan adja majd elő a Star-Spangled Bannert (akinek egyébként fogadhatunk a nadrágja színére) és a határt 120.5 másodpercnél húzták meg az irodák. Az elmúlt években egyébként minden fajta hosszból kijutott, a 46. döntőn Kelly Clarkson előadása 94 másodperc volt, egy évvel később viszont Alicia Keys 155 másodpercig rebegtette a hangszálait.

Fotó: PPcom

A 40 éves country énekes esetében inkább arra lehet érdemes fogadni, hogy hosszú lesz a performansz, hiszen nyáron volt olyan esemény, ahol közel két és fél percen keresztül énekelte a himnuszt. Az elmúlt években egyébként nem volt botránytól mentes ez a fajta fogadási lehetőség, 2015-ben Idina Menzel előadására érkezett be szokatlanul magas tét.

A himnusz hossza az elmúlt években
Super Bowl Előadó Hossz (másodperc)
50 Lady Gaga 149
49 Idina Menzel 124
48 Renee Fleming 114
47 Alicia Keys 155
46 Kelly Clarkson 94
45 Christina Aguiler 114
44 Carrie Underwood 107
43 Jennifer Hudson 130
42 Jordin Sparks 114
41 Billy Joel 90
40 Aaron Neville&Aretha Franklin 128

Félidei showműsor

A mérkőzés szünetében a tavaly himnuszt éneklő Lady Gagát láthatjuk majd, amely számtalan izgalmat ígér a fogadóknak. Az talán nem meglepő, hogy fogadhatunk arra, vajon visel-e szárnyakat és melyik dallal kezd majd, ám ha például egy "Hillary Clintonra szavaztam" pólót venne fel, 13-szoros pénzt nyerhetnénk, míg ha meztelenül, legyezővel eltakarva magát énekelne, 101-szeres oddsot zsebelhetünk be.

Fotó: popsugar.co.uk

Ha pedig véletlenül látjuk meg valamelyik intim testrészét (emlékszünk még a híres Nipplegatre-re a 38. Super Bowlról, amikor Janet Jackson bájait csodálhattuk meg?), 16-szoros pénzt nyerhetünk a szép látvány mellett.

Az öt legsokkolóbb Super Bowl-jelent, köztük a híres cápával, Jackóval, Madonnával és Janet Jackson mellbimbóival

Főszerepben: Donald Trump

Hogyan is mehetnénk el szó nélkül a 2016-ban megválasztott elnök, Donald Trump mellett? A világ talán legmegosztóbb személyiségének azért is lehet kulcsszerepe a meccsen, hiszen korábban Tom Brady, a New England irányítója nyíltan kampányolt Trump mellett. A Fehér Ház új urával kapcsolatban fogadhatunk arra, hogy hányszor említik meg őket a kommentátorok, kit tippel majd győztesnek és, hogy vajon őt említi majd elsőként a döntő MVP-je. Itt egyébként isten, valamint a csapattársak a favoritok, Trump 21-szeres pénzt fizetne.

Tippeltél már a Super Bowl-ra? Kattints ide!

Egyéb nyalánkságok

A híresen nagy sportfogadó, Floyd Mayweather ebből a buliból sem maradhat ki, ha a visszavonult világbajnok nem tesz pénzt a Super Bowlra, pénzünk 2.10-szeresét nyerhetjük meg, míg a favorit opció az, hogy több, mint százezer dollárt pakol fel az 51. Super Bowlra.

Egy néző berohanása a pályára csupán 11-szeres pénzzel kecsegtet, a Gatorade idei favorit színe a narancssárga, míg Tom Brady 2.60-szoros szorzóval vonultathatja vissza magát, ha megnyerik a döntőt.

A mérkőzésnek helyt adó Houston is szerepel egy vicces fogadás témájaként, ha bármelyik kommentátor elsüti a Houston, baj van (Houston, we have a problem) poént, 3.5-szörös pénzt nyerhetnek a fogadók.

Fotó: Business Insider

Ahogy látszik, idén is csak a bukmékerek képzelete szab határt a hülyébbnél hülyébb fogadásoknak. Ha nem tudunk a mérkőzésre mit kitalálni, esetleg a kinézett fogadási opció mellé még keresünk valami mókás tippet, akkor itt a remek alkalom, hogy mondjuk Lady Gaga mellbimbóinak szurkoljunk!