Premier League

Könnyed győzelem előtt a manchesteri csapatok

A Pep Guardioléáék a West Ham, míg José Mourinhóék a Hull ellen győzhetnek könnyedén. PL előzetes.

A United ismét magabiztosan győzheti le a Hull együttesét.

A Manchester United és a Hull City futballistái alighanem már nagyon unják egymást, ugyanis három hét alatt harmadjára találkoznak szerdán, de a most futó szezonban már negyedjére csapnak össze. A bajnokin a Vörös Ördögök simán nyertek idegenben, míg a Ligakupa elődöntőjében José Mourinho fiainak nem okozott problémát magabiztosan legyőzni a Tigriseket az Old Traffordon. A visszavágón, múlt héten, ugyan a sárga-feketék nyerni tudtak, de az eredmény nem osztott vagy szorzott, hiszen a manchesteriek jutottak a sorozat fináléjába. Ezúttal is a hazaiknak áll a zászló, az előjelek miatt, no, meg amiatt is, hogy amíg a Vörös Ördögöknél valamennyi játékos bevetésre kész, addig a vendégeknél egy csapatnyi (!) futballista is kimarad. Arról már nem is beszélve, hogy a Hullnak nagyon nem megy idegenben, hiszen a legutóbbi kilenc bajnokiját zsinórban elbukta házon kívül, míg az utóbbi öt  fellépésén az Álmok Színházában nem termett babér számára. Mindezek után pedig abszolút nem lenne meglepő, ha a Manchester United legalább két góllal nyerni tudna szerdán - 1.50 @ TippmixPro -.

A West Ham és a Manchester City eddig csak kétszer találkozott az idényben, de azokban a meccsekben a londoniaknak számára nem volt köszönet. Ugyanis a bajnokságban a City hazai pályán tudott 3-1-re nyerni, míg január elején, az FA Kupában, az Olimpiai Stadionban győztek 5-0-ra Pep Guardiola fiai. Noha azóta a WHU megnyert két bajnokit, Slaven Bilic tíz játékosára sem számíthat szerdán, ráadásul a balhézó Dimitri Payet visszaigazolt Marseille-be, vagyis igen nehéz feladat vár a Kalapácsosokra szerdán. A vendégeknek egy magabiztos FA Kupa sikerrel tértek vissza a helyes ösvényre, egyébként is fekszik számukra a WHU játéka, arról nem is beszélve, hogy a Citynél csak Ilkay Gündögan marad ki biztosan, vagyis szerintünk igen egyértelműek az esélyek. A manchesteriek sikerére a    -n 1.55-szörös szorzón lehet fogadni.

Komoly rangadóra készülnek Stoke-ban, mivel a kilencedik helyezett a hetediket fogadja, vagyis a Fazekasok az Evertonnal meccselnek. A felek közül a vendégek vannak jobb passzban, hiszen a Stolverkosok megnyerték az utolsó három bajnoki találkozójukat, ráadásul ezen találkozókon még csak gólt sem kaptak. Igaz, Ronald Koemannak ezúttal is legalább hat játékosát nélkülöznie kell, de a csapat formája bizakodásra ad okot. A Stoke ugyanakkor otthoni környezetében a legutóbbi öt meccsén nem kapott ki, ráadásul a gárdának jól megy a liverpooliak ellen, hiszen az utolsó hét hazai egymás elleni meccsük közül haton legalább egy pontot mindig szereztek. A piros-fehérek egyébként roppant masszívak otthon, amit jól példáz a védekezésük is, az utolsó hat otthoni meccsükön csak négy gólt kaptak, s ezen ütközetek közül mindössze egyen született 2,5-nél több találat. Így pedig aligha várható gólparádé két kitűnően védekező csapat mérkőzésén, ráadásul a hazaiknál is kimaradnak minimum heten, így pedig benne van a pakliban, hogy kevesebb, mint 2,5 találat születik a találkozón - 1.75 @ TippmixPro -.

A Premier League szerdai mérkőzéseinek szorzói -    
Mérkőzés 1 X 2
West Ham-Manchester City 5.50 3.95 1.55
Manchester United-HUll City 1.18 6.70 12.00
Stoke-Everton 2.70 3.15 2.55





 

 

2017-02-01;47
209498