Tippjáték

Nyerj okostévét vagy tabletet Premier League-meccsekkel!

Csütörtökön elrajtol a darts Premier League, a hatharom.com és a PDC Hungarian Fan Club közös szervezésében pedig nagyszabású tippjátékra invitálunk Benneteket!

Kattints a képre a játékért!

Csütörtök este az angliai Newcastle-ben kezdetét veszi a Premier League 2017-es idénye, így közel három hónapon keresztül hetente találkozhatunk Michael van Gerwennel és a többi sztárral.

A mérkőzések izgalmait egy nagyszabású tippjátékkal spékeltük meg, a PDC Hungarian Fan Clubbal közösen játékot hirdetünk a darts sport szerelmeseinek!

Nyereményjáték azonban nem létezik értékes nyeremények nélkül! Mostani játékunkban két főnyeremény is gazdára talál, emellett hetente azaz fordulónként is díjazva lesznek a résztvevők!

Lássuk a nyereményjáték részleteit!

  • A tippjátékban hatharom.com regisztrációval lehet részt venni, melyet néhány kattintással könnyedén létrehozhatsz
     
  • A tippjátékban minden héten öt mérkőzésre lehet tippelni 1X2-ben (ha elmarad egy mérkőzés, abban az esetben törlésre kerül)
     
  • A mérkőzések végkimenetelére kiírt oddsok valós adatok, vagyis a szorzók változhatnak a mérkőzések kezdetéig

Heti nyeremények

  1. Az adott fordulóban az összes tippet feladó közül sorsolással állapítjuk meg, ki nyeri meg Phil Taylor: Erőpróba című könyvét
     
  2. Az adott fordulóban a tippelési rangsor élén végző játékos jutalma az 5000 forint értékű dartsozási lehetőséget a budapesti Prince of Darts klubban.

Főnyeremények:

1. Azon tippelők között, akik a játék folyamán legalább egy mérkőzésre leadták tippjüket, kisorsolunk egy nagyképernyős (Samsung Smart LED,49 colos) okostévét

2. A tippjáték végén legjobb eredményt elérő játékos egy Huawei MediaPad T1 típusú tablettel lesz gazdagabb.

 

Reméljük sikerült felkeltenünk az érdeklődéseteket és élvezetes és izgalmas játéknak nézünk elébe! A Premier League első fordulójának mérkőzéseire már tippelhettek is, a párosításokat pedig ezen a linken találjátok meg!