Angol foci

Mourinho úgy hisztizett, hogy közben a Liverpoolnak is odaszúrt

  • MVB80

A Manchester United 4-0-s győzelemmel bejutott a legjobb 16 közé az FA Kupában, José Mourinho azonban nem lenne José Mourinho, ha nem talált volna most is valami, ami miatt lehet zsörtölődni egy sort.

A MU edzőjének most éppen az a baja, hogy ebben az idényben már 36 meccset játszott a csapata, és további 20 még biztosan vár rá, mivel az FA-kupa-nyolcaddöntő mellett a Ligakupában döntőbe jutott, és az Európa Ligában is érdekelt az egyenes kieséses szakaszban.

A portugál edző a Watforddal példálózott, nonszensznek nevezte, hogy a klub vasárnap az FA Kupában lépett pályára a Milwall ellen, kedden pedig az Arsenal vendége lesz a bajnokságban.

„Tudom, hogy ez nem csak a Watfordra érvényes, biztos mi is kapunk majd hasonlóan szép ajándékot valamikor.

Csak összehasonlításképpen, a Liverpool már csak 16 meccset játszik majd, a Chelsea ugyanennyit, plusz ehhez jön még nekik az FA kupa, miközben mi két EL-találkozóval és egy hazai kupamérkőzéssel készülünk a Southampton elleni Ligakupa-döntőre. Úgyhogy azt tudom csak mondani, hogy a világ legjobb futballnemzeténél nonszensz a versenynaptár” – nyilatkozta Mourinho.

Úgy látszik, az sem jó, ha több sorozatban is esélyes a csapat a végső győzelemre

Őt ismerve nem véletlen, hogy pont a Liverpoolt emelte ki, mivel Jürgen Klopp csapata pár napon belül esett ki a Ligakupából és az FA Kupából is, úgyhogy ez egy finom kis fricska volt a rivális felé.

A United edzője azt is elárulta, hogy őt is hívták már Kínába, de visszautasította az ajánlatot. Szerinte nem kell elítélni azt, ha valaki a nagy pénzt választja a szakmai szempontok helyett, bár ő azzal nehezen ért egyet, ha egy 24-25 éves játékos dönt úgy, hogy egy erős európai liga helyett inkább elmegy Kínába megtölteni a bankszámláját.

A MU legközelebb szerdán lép pályára, a hétközi bajnokin a Hull lesz az ellenfele, amely csütörtökön 2-1-re legyőzte a Ligakupa-elődöntő visszavágóján, és ezzel megszakította Pogbáék 17 meccses veretlenségi sorozatát.

1x2    
Manchester United Döntetlen Hull City
1.18 6.70 12.00
[2252409] 2017-02-01 21:00:00 Manchester United - Hull Cityx;
2017-01-31;47
2017-02-01;47
209498