Kézilabda-vb

Megvédheti címét Franciaország - napi tippek a vb-re

A franciaországi férfi kézilabda-világbajnokságon a végjátékhoz értünk, hiszen szombaton a bronzmérkőzést, míg vasárnap a döntőt rendezik. Tippmestereinknek adott volt a feladat, a hátralévő két meccsből kellett összegyúrniuk egy kombit.

Szerintünk a franciák nyerik a vb-t. - Fotó: francehandball2017.com

Szlovénia-Horvátország
Tipp: Több, mint 50,5 gól
Odds:
1.35 @ Tippmixpro

Szombaton, a bronzmérkőzésen két szomszédunk, nevezetesen Szlovénia és Horvátország csap össze. Mindkét fél számára pozitív, hogy idáig eljutott, az pedig hab a tortán, hogy érmet szerezhet a világbajnokságon. Azonban a nagy tornák harmadik helyéért folyó csatái felszabadult játékot szoktak hozni, rengeteg góllal. Vélhetően ezúttal is így lesz, hiszen, ha a szlovénoknak van egy kis eszük, akkor gyorsítják majd a tempót, köszönhetően annak, hogy sokkal frissebbek lesznek, mint a horvátok, akik nagyjából 19, 20 órát pihentek a mérkőzésre. Így pedig alacsonynak mondható az általunk választott határ, hiszen ezen esetben 51 találat könnyedén összejöhet.

Franciaország-Norvégia
Tipp: Franciaország
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

A vasárnapi fináléban Franciaország és Norvégia feszül egymásnak. A felek a csoportkörben már találkoztak, akkor a franciák három góllal, 31-28-ra tudták legyőzni a skandinávokat. Azóta nem sok minden változott, mindkét fél parádésan teljesített, a házigazdák például valamennyi meccsüket megnyerték. A gallok perpillanat egységesebbek, rutinosabbak és jobbak, ráadásul több olyan világsztárjuk van, akik egyedül is képesek eldönteni egy mérkőzést. A norvégoknál viszont láthattuk az elődöntőben, hogy a tét rányomta bélyegét a kulcsjátékosok teljesítményére, akik igen csak megszenvedtek a horvátok ellen. Ezúttal még nagyobb, sőt óriási a tét, amit a vendégek kézilabdásainak még nem kellett elviselnie, ellenben a franciákkal, ráadásul a hazai pálya előnye is a kékmezesek malmára hajtja a vizet. Összességében tehát minden jel arra mutat, hogy Franciaország ismét legyőzi rendes játékidőben Norvégiát, s megnyeri a világbajnokságot.

hatharom.com
Szlovénia-Horvátország Több, mint 50,5 gól
Franciaország-Norvégia Franciaország
@1.75