Sportfogadás

A Juventus, a Liverpool és a Real Madrid meccsére fogadunk

Lássuk, hogy hétközben mely tippeket érzik a legerősebbnek tippmestereink, szerkesztőink!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították hétközi szelvényüket, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Juventus-Milan
Tipp: Juventus
Odds:
1.45 @ Tippmixpro

Visszavágásra készül a Juventus, ugyanis a decemberi elveszített Szuperkupa-finálé óta először találkozik a Milan együttesével. A Zebrák a Fiorentina ellen bő egy hete rangadót buktak, vasárnap viszont nyertek, ugyanis a Laziót győzték le hazai pályán. Ezzel szemben a vendégek gödörben vannak, a Torino ellen még pontot tudtak szerezni kétgólos hátrányból, a Napoli ellen viszont már nem, így az utolsó két meccsükön csak egy remit tudnak felmutatni. A felek közt egyébként is nagy a differencia a Juve javára, főleg, ha a torinói alakulat játszik hazai pályán, így pedig nem lenne meglepő, ha a Zebrák már a rendes játékidőben eldöntenék a továbbjutó kilétét.

[2444783] 2017-01-25 20:45:00 Juventus - AC Milanx;

Liverpool-Southampton
Tipp: Kevesebb, mint 3,5 gól
Odds:
 1.35 @ Tippmixpro

Óriási, az Angol Ligakupa fináléja a tét a Liverpool-Southampton mérkőzésen. A felek odavágóján egyik csapat sem kockáztatott igazán, így nem meglepő, hogy az a találkozó csak egy gólt hozott. Mivel a Szentek vannak előnyben, így a Vörösöknek iparkodniuk kell, azonban az egygólos hátrány nem akkora, hogy már a mérkőzés elejétől ki kelljen támadnia a csapatnak. A piros-fehérek végig a védekezéssel törődnek majd az Anfield Roadon, ez egyébként borítékolható, hiszen a vendégeknek amúgy is ez az alaptaktikájuk. Így pedig ezúttal sincs sok esély a gólparádéra, egyrészt a tét is rányomja majd bélyegét a találkozóra, másrészt a felek idei szezonban lejátszott két meccse mindössze egy találatot hozott.

[2416741] 2017-01-25 21:00:00 Liverpool - Southamptonx;

Celta Vigo-Real Madrid
Tipp: Több, mint 2,5 gól
Odds: 
1.45 @ Tippmixpro

Egyszerű a képlet: ha a Real Madrid tovább akar jutni a kupában, akkor egyrészt nyernie kell a Celta Vigo otthonában, másrészt, minimum két gólt kell szereznie. Így pedig már a mérkőzés elejétől nyomnia kell Zinedine Zidane fiainak, vagyis a hazaiaknak is bőven lesz lehetőségük a gólszerzésre kontrákból. Így pedig egyértelmű, hogy gólesőt hozhat a találkozó, amit a felek utolsó hat egymás elleni meccse - ezen mérkőzéseken legalább három találat mindig született - is alátámaszt.

[2443580] 2017-01-25 21:15:00 Celta Vigo - Real Madridx;
hatharom.com
Juventus-Milan Juventus
Liverpool-Southampton Kevesebb, mint 3,5 gól
Celta Vigo-Real Madrid Több, mint 2,5 gól
@2.84