Kézilabda

Már az elődöntő a tét - napi tippek a vb-re

A franciaországi férfi kézilabda-világbajnokságon már a tizennegyedik játéknapot tartják, amikor is jönnek a negyeddöntők! Tippmestereinknek adott volt a feladat, a keddi mérkőzésekből kellett összegyúrniuk egy kombit.

Saric a németek után a szlovénok ellen is parádézhat. - Fotó: francehandball2017.com

Szlovénia-Katar
Tipp: Kevesebb, mint 54,5 gól
Odds:
1.35 @ Tippmixpro

Mindkét gárda a védekezésre fekteti a hangsúlyt a tornán, s csak akkor ért el ezidáig komoly eredményt Franciaországban, ha kevés gólon tudta tartani ellenfelét. A tét is egyre nagyobb, hiszen, amely válogatott nyerni tud kedden, az biztos, hogy éremért játszik a 2017-es világbajnokságon. Éppen ezért nem számíthatunk gyors találkozóra, mindkét együttes kétszer is megfontolja majd, hogy mit csináljon támadásban, főleg a katariak. Egyébként is, ha Danijel Saricéknak sikerült 20 gólon (!) tartani Németországot vasárnap, akkor a szlovénok ellen is képesek lehetnek erre, ami pedig kevésgólos találkozót eredményezhet.

Franciaország - Svédország
Tipp: Franciaország
Odds:
1.30@ Tippmixpro

Bár Svédország egyértelműen az egyik üde színfoltja ennek a világbajnokságnak, a házigazda franciák behúzhatják ezt a mérkőzést. A skandináv válogatott megfiatalított csapata rendkívül erős támadójátékot mutatott a vb során, azonban komoly ellenféllel tulajdonképpen csak egyszer találkozott, a dánokkal szemben pedig két góllal alulmaradt. Franciaország viszont minden meccsét megnyerte, és ehhez nem is kellett mindig a legjobbjait a pályán tudnia. A rutin mindenképpen a gallok mellett szól, mint ahogy a hazai közönség támogatása is komoly pluszforrásokat jelenthet. A játékvezetés is vélhetően a rendezőt támogatja majd, így a svédeknek valami egészen nagy bravúrt kéne bemutatniuk, hogy megnyerjék ezt a találkozót.

hatharom.com
Szlovénia-Katar Kevesebb, mint 54,5 gól
Franciaország - Svédország Franciaország
@1.75