Heti műsor

Jön a végjátékok hete!

  • Tomihmv

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

A Manchester United karnyújtásnyira van a Ligakupa fináléjától.

A hét eseményei

Angliában ezen a héten a kupák játsszák a főszerepet, ugyanis hétközben a Ligakupa elődöntőinek visszavágóira kerül sor, míg hétvégén a negyedik fordulót rendezik az FA Kupában. A második számú sorozatban a Manchester United kétgólos előnnyel a háta mögött utazik a Hull Cityhez (H: 5.00 D: 3.90 V: 1.55), míg a Liverpool egygólos hátrányban fogadja a Southampton (H: 1.55 D: 3.80 V: 5.25) együttesét. Az FA Kupában a Liverpool-Wolverhampton (H: 1.25 D: 4.85 V: 9.00), a Chelsea-Brentford (H: 1.18 D: 5.25 V: 12.25), a Crystal Palace-Manchester City (H: 4.85 D: 3.95 V: 1.55), a Southampton-Arsenal (H: 3.55 D: 3.25 V: 1.95) és a Manchester United-Wigan (H: 1.14 D: 6.25 V: 13.75) mérkőzések emelkednek az átlag fölé.

Németországban a 18. fordulót rendezik a hétvégén, amikor is többek közt a Bayern München a Werder Bremenhez, míg a Dortmund a Mainzhoz látogat. Dárdai Pál együttese ezúttal Freiburgban vizitál, Kleinheisler László csapata a Kölnt fogadja, míg Gulácsi Péter és Szalai Ádám alakulatai egymás ellen küzdenek meg Leipzigben.

Spanyolországban először a Királyi Kupa negyeddöntőinek visszavágóira fókuszálunk, amikor is a Real Madrid egygólos hátrányban utazik a Celta Vigóhoz. A Barcelona a Real Sociedadot fogadja egygólos előnyből, míg az Atlético Madrid számára sétagalopp lehet az eibari kirándulás. A bajnokságban a Matracosok az Alavés, míg Lionel Messiék a Betis vendégei lesznek, Cristiano Ronaldóék pedig a Real Sociedadot látják vendégül.

Olaszországban is a hét elején a nemzeti kupára lesz érdemes odafigyelni, ugyanis jönnek a negyeddöntők! Kedden Napoli-Fiorentina (H: 1.60 D: 3.60 V: 4.80), míg szerdán Juventus-Milan (H: 1.60 D: 3.50 V: 5.00) mérkőzéseket rendeznek. A Serie A-ban a Lazio a Chievo, míg az Inter a Pescara ellen arathat könnyű sikert. A Roma a Sampdoria, a Juventus a Sassuolo, míg a Milan az Udinese otthonában élhet át meleg pillanatokat. Nagy Ádám alakulata a Cagliarihoz, a Sallai Roland és Balogh Norbert nevével fémjelzett Palermo pedig a Napolihoz utazik.

[2444783] 2017-01-25 20:45:00 Juventus - AC Milanx;

A topligás találkozókkal a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com, így aki velünk tart, az semmiről sem marad le!

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett többi topligás találkozóra, illetve kupamérkőzésre lesz érdemes fogadni. Férfi kézilabda-válogatottunk folytatja szereplését a franciaországi világbajnokságon, ahol a héten bajnokot avatnak. Női kézilabda kirakatcsapataink megkezdik a tavaszi BL-hadjáratukat, a Győr a Larvikot fogadja, míg a Ferencváros a Metz otthonába látogat. A magyar férfi kosárlabda NB I-ben, az Euroligában, a Bajnokok Ligájában, a FIBA Europe Cupban és az NBA-ben is újabb fordulókat rendeznek. A tenisz szerelmesei sem unatkozhatnak majd, hiszen fokozódnak az izgalmak az Australian Openen, ahol a hétvégén már a döntőket rendezik. Az előttünk álló hét napban sem maradunk tehát események nélkül, bőven lesz mire fogadni, szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!