Spanyol foci

A legrosszabbkor estek ki Zidane kulcsemberei

  • MVB80

Az idény legnehezebb feladata vár a Real Madridra, amely megnyerte a bajnokság őszi felvonását, de 2-1-es hátrányból indul neki a Celta Vigo otthonában a Király Kupa-negyeddöntő visszavágójának.

Tovább ronthatja a madridiak kedvét, hogy sérülés miatt két kulcsember is hiányozni fog, Luka Modric és Marcelo sem játszhat a Balaídosban, mindketten a hétvégi, Málaga elleni győzelem alkalmával sérültek meg, le is kellett cserélni őket.

Ha ehhez még hozzávesszük, hogy James Rodríguez január hetedike óta nem volt kerettag; hogy Gareth Bale még nem épült fel; hogy Pepe izomsérülése kiújult, és hogy Dani Carvajal egy hónapra kidőlt, akkor láthatjuk, hogy valóban pokolian nehéz küldetés vár a Realra, amelynek eddig álomszerűen alakult az idénye.

1x2    
Celta Vigo Döntetlen Real Madrid
4.25 3.90 1.60

Korábban már írtunk arról, hogy az elkövetkező időszak sorsdöntő lehet a csapat számára, mert nagyon sűrű lesz a program, egymást érik a meccsek, és február közepén már a BL is újraindul, ráadásul a Napoli elképesztően jó formában van. Marcelo és Carvajal sérülése azt jelenti, hogy a védelem bal oldalán Fábio Coentrao, a másik szélen Danilo juthat szóhoz, ketten együtt összesen hét meccsen léptek pályára a bajnokságban, vagyis annyira nincsenek játékban.

Cristiano Ronaldo sincs aranylabdás formában, az idei négy meccsén csak kétszer talált be, igaz, ő általában akkor rázza meg magát, amikor az a legjobban kell.

És ott van a Real állandó megmentője, Sergio Ramos is, aki a hétvégén a Málaga ellen duplázott, így a bajnokságban már hat gólja van, így a második a házi rangsorban Ronaldo mögött – Karim Benzemát, Álvaro Moratát és Bale-t megelőzve.

Hogy a helyzet azért nem reménytelen, azt mutatja, hogy a Real a legutóbbi két látogatásakor 3-1-re és 4-2-re győzött Vigóban, a mostani párharcban mindkét eredmény továbbjutást érne.

[2443580] 2017-01-25 21:15:00 Celta Vigo - Real Madridx;
2017-01-24;138
2017-01-25;138
2017-01-26;138