Premier League

Simázhat az Arsenal és a Chelsea

Az Ágyúsok és a Kékek is újoncot fogadnak vasárnap, győzelmük gyakorlatilag megkérdőjelezhetetlen. PL előzetes.

Hazardék a Hull Cityt fogadják a Stamford Bridge-en.

A vasárnapi angol futballmaraton a Southampton-Leicester találkozóval indul. A felek közel azonosan teljesítenek mostanság, a hazaiak 2017-ben öt tétmérkőzésükből kettőt tudtak megnyerni, míg a vendégek három jó meccset követően a Chelsea gárdájától nagyon simán kikaptak. Ami szintén közös a gárdákban, hogy mind a két alakulat gólínségben szenved az utóbbi hetekben, hiszen a Szentek az utolsó öt találkozójukon mindössze négyszer találtak be, míg a Rókáknál ugyanezen intervallum alatt ez a szám csak három. Nem várható tehát egy gólgazdag összecsapás a St. Marry's-ben, amit a felek egymás elleni eredményei - a két utolsó közös meccsükön összesen egy találat született - is alátámasztanak, ráadásul mindkét alakulat tele van hiányzókkal. Mindezek után pedig abszolút nem lenne meglepetés, ha a gólok száma 2,5 alatt - 1.55 @ TippmixPro - maradna a felek vasárnapi meccsén.

Noha a Burnley nincs rossz formában az elmúlt hetekben, gyakorlatilag esélytelenül lép pályára az újonccsapat az Arsenal otthonában. Ugyanis az Ágyúsok magukra találtak, újfent sorozatban nyerik a meccseket, az elmúlt héten például a Swansea-t végezték ki Walesben. A bordó-kékek pedig tipikus otthoni csapatnak számítanak, amit jól mutat, hogy idegenben kilenc meccs alatt mindössze egy pontot szereztek, s csak három gólt lőttek a Premier League-ben. Ráadásul őket is utolérte a sérüléshullám, s noha az Ágyúsokból is hiányoznak páran, minden jel arra mutat, hogy az Arsenal magabiztosan, legalább két góllal - 1.50 @ TippmixPro - megnyeri hétvégi bajnokiját.

Ha az előző meccsen sima hazai sikert várunk, akkor mire számíthatunk a Chelsea-Hull találkozón? A Tigrisek ugyan egy hosszú nyeretlenségi sorozatot zártak le a Bournemouth legyőzésével az elmúlt héten, azonban a gárda játéka még mindig nem üti meg az első osztály szintjét, ráadásul a sárga-feketéktől ezúttal egy csapatnyi játékos marad ki sérülés miatt. Ezzel szemben a Kékeknek nagyon megy, múlt héten a regnáló bajnok Leicestert ütötték ki, méghozzá idegenben. Antonio Conte együtteséből pedig csak Diego Costa hiányzik majd, arról nem is beszélve, hogy a felek októberi meccsén a fővárosiak nagyon simán nyertek. Egy szó, mint száz: minden a Chelsea mellett szól, vagyis úgy véljük, hogy a hazaiak sorozatban harmadjára is legalább két találattal - 1.50 @ Tippmixpro - legyőzik a Hull Cityt.

A Premier League vasárnapi mérkőzéseinek szorzói -    
Mérkőzés 1 X 2
Southampton-Leicester 1.85 3.30 4.20
Arsenal-Burnley 1.18 6.30 13.50
Chelsea-Hull City 1.18 6.30 13.50





 

 

2017-01-22;47
209498