Átigazolás

Hoppon maradhat Mourinho, Griezmann nem tervez Angliába igazolni

Állandó rovatunkban összeszedjük a heti legérdekesebb pletykákat a topfutball világából.

  • Hiába szeretné megszerezni a Barcelona és a Real Madrid is a Juventus új üdvöskéjét, Paulo Dybalát, a játékos ügynöke a napokban Torinóba érkezik, hogy egyeztessen a játékos szerződéshosszabbításáról. Korábban azt lehetett hallani, hogy a Real hajlandó lenne 60 millió eurót + Moratát adni a Zebráknak a volt Palermo-játékosért.

 

  • Nem igazol Ancelotti honfitársa a Bayern Münchenhez. Mint arról korábban mi is beszámoltunk, hamarosan gondoskodnia kell a müncheni gárdának Xabi Alonso pótlásáról, a spanyol klasszis ugyanis bejelentette visszavonulását. Keresve sem lehetne találni méltóbb utódot az olasz Marco Verrattinál, ám Ancelotti a Marcának elmondta, nem tudják megszerezni őt a PSG-től, így vélhetően marad Franciaországban.

  • A The Sun úgy tudja, hogy Antonio Griezmann reméli, hogy az Atlético Madridnál maradhat még nagyon hosszú ideig, a Manchester United érdeklődése ellenére. A Vörös Ördögök pedig mindent megpróbálnak, a 70 millió fontos ajánlat mellett az ikonikus 7-es számú mezt is beígérték a klasszis csatárnak, ha az Old Traffordra teszi át székhelyét.

 

  • "Senki sem láthatja előre a jövőjét. Nagyon jól érzem magam Dortmundban, ugyanakkor nem mondhatom biztosra, hogy 2, 5 vagy 10 év múlva is itt fogok játszani. Benne van a pakliban, hogy júniusban megegyezik egy klub a Dortmunddal, és akkor távozom" - nyilatkozta Pierre-Emerick Aubameyang.

 

  • Az Arsenal nem száll harcba a francia Dimitri Payet-ért. Arsene Wenger elmondta, hogy ugyan érdeklődött a West Ham klasszisa iránt, de továbbra is ragaszkodik hozzá, hogy csapatának nincsen szüksége másik csatárra. 

 

  • A hét közben már feszegettük Lionel Messi Manchesterbe költözését. A The Sun értesülései szerint a Barcelona vezetősége még decemberben tárgyalt a Manchester City képviselőivel, és a spanyol klub egyáltalán nem zárkózott el Messi átigazolásától. A City állítólag egy 100 millió fontos ajánlatra készül a gólvágóért.
     
  • A Chelsea is bejelentkezett a Benfica jobb hátvédjéért, Nelson Somedóért. A fiatal játékosért több klub is érdeklődik, egyelőre nem tudni ki lesz a befutó.