Premier League

Meleg lehet a pite Ibrahimovicéknak Stoke-ban

A bukmékereknél egyértelmű a mérkőzés, szerintünk azonban a Stoke meglepheti a Vörös Ördögöket. PL előzetes.

Ibrán biztosan nem múlik a United sikere.

Megszakadt a győzelmi sorozata a Manchester Unitednek, a Vörös Ördögök a Liverpoollal nem bírtak vasárnap hazai pályán. Szombaton ismét egy kemény mérkőzésre készülnek José Mourinho fiai, akik ezúttal a Stoke otthonába látogatnak. A hazaiak pocsékul kezdték a bajnokságot, de mostanra nagyon belejöttek, utolsó két bajnoki meccsüket például tükörsimán megnyerték. Azt sem árt elfelejteni, hogy a Fazekasok pontot loptak az Old Traffordról októberben, pedig akkor még igen mélyen voltak Mark Hughesék. A vendégekre sem lehet panasz mostanság, Zlatan Ibrahimovicék jól és gólerősen játszanak, s nem mellékesen minden sorozatban állnak még. Talán emiatt gondolják úgy a bukmékerek, hogy simán nyer a United szombaton, azonban a felek legutóbbi három Stoke-ban lejátszott meccse közül kettőt a City nyert meg, míg a harmadikon a Vörös Ördögök szerencsés körülmények között szereztek egy pontot. Szerintünk nem érdemes háromesélyben fogadni a találkozóra, mivel úgy véljük, hogy bármilyen eredmény benne van a pakliban, így pedig a mindkét csapat szerez gólt - 1.85 @ TippmixPro - fogadási opcióban van a legnagyobb érték, főleg úgy, hogy a felek meccsein ez többnyire elő szokott fordulni.

Talpra áll-e végérvényesen Sam Allardyce csapata? Ez a legnagyobb kérdése a Crystal Palace-Everton mérkőzésnek. Ugyanis a londoni alakulat egy nyolc meccsből álló nyeretlenségi sorozatot szakított meg azzal, hogy legyőzte kedden a Bolton együttesét az FA Kupában, azonban a Sasok a Premier League-ben december eleje óta nem nyertek, s már csak jobb gólkülönbségüknek köszönhetően állnak bennmaradást érő pozícióban. A feladat ugyanakkor nem lesz egyszerű a hazaiak számára, hiszen a bombaformában lévő Evertontot fogadják. A liverpooliak legutóbb 4-0-ra (!) győzték le a Manchester Cityt hazai pályán, ráadásul a Stolverkosoknak fele annyi sérültjük van, mint a hazaiaknak. Mindezek után egyértelmű, hogy a vendégsikerben - 2.30 @ TippmixPro - van érték, főleg úgy, hogy a Crystal Palace a leggyengébb mutatókkal rendelkezik hazai pályán az idei bajnokságban, ráadásul még egyszer sem győzte le a Premier League-ben az Everton együttesét a Selhurst Parkban.

A 16. a 12. helyen tanyázó együttest fogadja, vagyis a Middlesbrough és a West Ham együttesei csapnak össze a Riverside Stadionban. A hazai alakulat a 2017-es évben magára talált, hiszen az idei három meccsén két döntetlen és egy győzelem a piros-fehérek mérlege úgy, hogy nem kaptak gólt. Ezzel szemben a West Ham ugyan legyőzte a Crystal Palace gárdáját a múlt héten 3-0-ra, a csapatnak abszolút nem megy mostanság. Ráadásul sokan távozni akarnak a klubtól, főleg a kulcsjátékosok, így nagy a feszültség Londonban. Ha pedig mindehhez hozzátesszük azt, hogy a vendégeknél egy csapatnyi játékos marad ki szombaton, s a felek októberi, fővárosi meccsén a Boro játszott sokkal jobban, akkor nem is lenne meglepetés, ha legalább az egyik pontot otthon tartanák - 1.34 @ TippmixPro - a piros-fehérek a hétvégén.

A Liverpool-Swansea, a Bournemouth-Watford és a West Bromwich-Sunderland mérkőzésekkel egy korábbi cikkünkben foglalkoztunk, ha kíváncsi vagy, hogy mit várunk a találkozóktól, akkor kattints ide! Míg a Manchester City-Tottenham mérkőzés beharangozóját hamarosan olvashatjátok oldalunkon.

A Premier League szombati mérkőzéseinek szorzói -    
Mérkőzés 1 X 2
Liverpool-Swansea 1.20 6.00 12.50
Bournemouth-Watford 1.80 3.45 4.25
Crystal Palace-Everton 3.00 3.20 2.30
Stoke-Manchester United 5.40 3.70 1.60
Middlesbrough-West Ham 2.35 3.10 3.00
West Bromwich-Sunderland 1.65 3.60 5.10
Manchester City-Tottenham 2.10 3.30 3.30





 

 

 

 

 

 

2017-01-21;47
209498