Sportfogadás

Ismét kosármeccsekkel nyernénk - hétvégi magyar tippek

Új sorozatot indított a hatharom.com: oldalunk szerkesztői és tippmesterei a hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeiből állítanak össze egy kombit.

A hatharom.com új sorozatot indított két hete, mellyel próbáljuk megkönnyíteni olvasóink, illetve a    -játékosok dolgát. A történet lényege, hogy megpróbálunk egy olyan kombinációs szelvényt összeállítani, amelyről úgy véljük, hogy a hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit tartalmazza. A szorzók, események természetesen a    -ról származnak, hiszen könnyen lehet, hogy más irodában ezen mérkőzéseket, fogadási opciókat egyszerűen nem lehet megjátszani.

Alba Fehérvár-ZTE
Tipp: Alba Fehérvár
Odds:
1.22 @ Tippmixpro

Az Alba Fehérvár perpillanat az egyik legjobb és legerősebb magyar csapat. Természetesen a ZTE-re sem lehet panasz az idei szezonban nyújtottak alapján, azonban a zalaiak bőven le vannak maradva a Fejér megyeiektől. A fehérváriak ugyanis nem csak az NB I-ben, hanem a FIBA Euro Cupban is menetelnek, szerdán például a Pardubice otthonában tudtak nyerni. Októberben idegenben is könnyedén nyert Braniszlav Dzunics együttese a ZTE ellen, hazai pályán pedig gyakorlatilag legyőzhetetlen az Alba, míg a Zalaegerszeg házon kívül bőven sebezhető. Mindezek után nem lenne meglepő Lóránt Péterék sikere.

Sopron-Kaposvár
Tipp: Sopron
Odds:
 1.50 @ Tippmixpro

A soproni csapat eddig kritikán alul teljesít a bajnokságban, a gárdának nem sikerült bejutnia a Magyar Kupa nyolcasdöntőjébe. Sabáli Balázs ráadásul lemondott, s perpillanat Dragan Alekszics irányítja a kék-fehéreket. Az ex-szolnoki mester rosszul kezdett a soproni kispadon, hiszen a MAFC ellen vereséget szenvedett csapata, ugyanakkor az edző mentségére szóljon, hogy mindössze pár nap állt rendelkezésére a találkozó előtt. Ezúttal már egy hetet végig dolgozott a társasággal Alekszics, vagyis volt idő a hibák kijavítására. Amikre nagy szükség van, hiszen sorsdöntő találkozó jön a hazaiak számára. Ugyanis, ha ott akarnak lenni a rájátszásban, akkor az ilyen mérkőzéseket, főleg otthoni környezetükben, kíméletlenül be kell húzniuk. Erre pedig mutatkozik esély, hiszen a Kaposvár egy kisebb gödörben van, ráadásul a komolyabb csapatok ellen csak elvétve játszott jól az idei szezonban a somogyi csapat, Sopronban pedig a legutóbbi kilenc meccsét rendre elbukta. Úgy véljük tehát, hogy Alekszics csapata feltámad, s a soproni fanatikusok ismét győzelmet ünnepelhetnek.

hatharom.com
Alba Fehérvár-ZTE Alba Fehérvár
Sopron-Kaposvár Sopron
@1.83