Kézilabda

Megizzadhatunk a fehéroroszok ellen - napi tippek a vb-re

A franciaországi férfi kézilabda-világbajnokságon már a tizedik játéknapot tartják, amikor többek közt ismét pályára lép a magyar válogatott. Tippmestereinknek adott volt a feladat, a pénteki mérkőzésekből kellett összegyúrniuk egy kombit.

Megizzadhatunk a fehéroroszok ellen. - Fotó: francehandball2017.com

Svédország-Egyiptom
Tipp: Svédország -1,5
Odds:
1.25 @ Tippmixpro

A D-csoport második helye a tét a Svédország-Egyiptom találkozón, illetve a papíron könnyebb nyolcaddöntős ellenfél. A felek eddig csak a dánoktól kaptak ki, míg a többieket legyőzték. Ám amíg a svédek valamennyi gárda ellen parádéztak, addig az afrikaiak megszenvedtek, még Bahreinnel is. Noha a felek utolsó két egymás elleni meccsén a skandinávok nem tudták legyőzni a Fáraókat, az idei vb-n látottak alapján óriási a differencia a két csapat közt, természetesen az északiak javára, s szerintünk a svédek legalább két találattal megnyerik a mérkőzést.

Németország-Horvátország
Tipp: Horvátország +4,5
Odds:
1.25 @ Tippmixpro

A németek és a horvátok a C jelű hatos első helyéért csatáznak pénteken. Noha, aki behúzza a szextettet, az a franciák ágára kerül, de a házigazdával csak az elődöntőben találkozhat, az odáig vezető út pedig habkönnyűnek mondható. A második ellenben pórul jár, hiszen a nyolc között vélhetően a spanyolok, míg a négy között pedig a dánok jöhetnek. Így biztos, hogy mindkét csapat komolyan veszi a találkozót, vagyis egy roppant szoros mérkőzésre van kilátás. Ezt az eddig látottak, illetve az utóbbi időkben játszott egymás elleni ütközetek is alátámasztja, vagyis azon a véleményen vagyunk, hogy ha ki is kapnának déli szomszédaink, akkor is öt gólon belül maradnak.

Fehéroroszország-Magyarország
Tipp: Magyarország
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

A fehéroroszok eddig a vártnál jóval gyengébben teljesítenek, hiszen meglepetésre kikaptak Chilétől, így pedig csak és kizárólag a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény számukra, s lehet, hogy majd az sem ér semmit a továbbjutás szempontjából. Válogatottunk két vereséget követően kétszer nyert, ezáltal gyakorlatilag az egyenes kieséses szakaszban érezheti magát, ugyanis csak igen extrém körülmények között eshetnénk ki. Ugyanakkor, ha Chile legyőzi Szaúd-Arábiát - ami az eddig látottak alapján papírforma lenne -, úgy a fehéroroszoknak legalább négy találattal kellene legyőznie a mieinket, ami emberfeletti teljesítmény lenne tőlük a jelenlegi állapotokat figyelembe véve. Egyébként is Javier Sabaté fiai napról napra jobban teljesítenek, az öltözőben jó a hangulat, így pedig van esélyünk a sikerre. Noha ez biztosan nem lesz egyszerű menet, vélhetően izzadtságszagú győzelem várható a mieinktől.

hatharom.com
Svédország-Egyiptom Svédország -1,5
Németország-Horvátország Horvátország +4,5
Fehéroroszország-Magyarország Magyarország
@2.03