Átigazolás

A Fradi robbantotta az átigazolási időszak bombáját

Kleinheisler László a Bundesliga helyett az NB I-ben szerepel tavasszal.

A címvédő, de az eddigi 19 forduló után csak a negyedik helyen álló Fradi eddig sem tétlenkedett, a téli átigazolási időszakban már megszerezte a Honvéd válogatott jobbhátvédjét, Botka Endrét, valamint a Diósgyőr irányítóját, Bognár Istvánt, de az igazán nagy fogás Kleinheisler László lehet, aki a hírek szerint már a spanyolországi edzőtáborba is a csapattal tart.

A 22 éves középpályás az őszt a Bundesligában szereplő Darmstadtban töltötte, de nem sikerült alapemberré válnia, 12 meccsen 782 perc jutott neki, ez idő alatt egy gólt szerzett.

Bernd Storck felfedezettje a Werder játékosa, így a brémaiak adták kölcsön Darmstadtba, és ők passzolják le a tavaszi szezonra a Fradinak is.

A pletykák szerint Kleiheisler mellett a német Janek Sternberg is csatlakozik a Fradihoz, a 24 éves hátvédet szintén a Werder adja kölcsön, ahol csak 70 percet kapott az ősszel. Rajtuk kívül még egy védekező középpályás érkezhet Németországból, de őt egyelőre nem nevesítették.

A fenti hírekből is kitűnik, hogy a Ferencvárosnál nem bíznak semmit sem a véletlenre, ezzel a kerettel nem tűnik lehetetlen küldetésnek ledolgozni a Videoton, Honvéd, Vasas trióval szemben felhalmozott négypontos hátrányt.

209575
Ki nyeri az NB I-et?
   
Videoton 2.00
FTC 3.50
Vasas 5.00
Honvéd  5.00