Kézilabda

A spanyolok és az izlandiak meccsére fogadunk - napi tippek a vb-re

A franciaországi férfi kézilabda-világbajnokságon már a kilencedik játéknapot tartják, amikor is több kiváló találkozó kerül terítékre. Tippmestereink adott volt a feladat, a csütörtöki mérkőzésekből kellett összegyúrniuk egy kombit.

Macedónia-Izland
Tipp: Kevesebb, mint 55,5 gól
Odds:
1.35 @ Tippmixpro

Komoly tétje van a macedón-izlandi találkozónak a skandinávok számára. A balkáni gárda már továbbjutott, azonban a szigetlakóknak még bőven van izgulni valójuk. Ugyanis borítékolható, hogy Tunézia legyőzi Angolát, így az északiaknak mindenképp pontot kell szerezniük, mivel egyéb esetben elbúcsúznak a világbajnokságtól. Azonban a macedón gárdának sem mindegy, hogy a harmadik vagy a negyedik helyen végez. Így pedig egy roppant kemény, igen defenzív mérkőzésre van kilátás, olyanokra, mint amilyeneket a felek eddig produkáltak a vb-n, vagyis úgy véljük, hogy kevés találat születik a Macedónia-Izland találkozón.

Spanyolország-Szlovénia
Tipp: Spanyolország
Odds:
1.40 @ Tippmixpro

A B-csoport másik rangadóján a spanyolok és a szlovénok csapnak össze méghozzá a hatos első helyéért. A hispánoknak már egy remi is elég lenne az üdvösséghez, azonban kézilabdában nem lehet ikszre játszani, így biztos, hogy Joan Canellasék megnyomják a meccset. Muszáj is nekik, hiszen, amennyiben nem nyerik meg csoportjukat, úgy a franciák ágára kerülnek, amit szeretnének elkerülni. A sikerre pedig nagy esélye van Spanyolországnak, hiszen eddig nagyon magabiztos a piros-sárga válogatott, lényegesen erősebb és jobb keretük van, mint délnyugati szomszédunknak, egyébként is a szlovénoknál többször is rezgett a léc a torna alatt, legutóbb például csak hatalmas mázlival szereztek pontok a tunéziai gárda ellen. Noha a felek utolsó két egymás elleni meccsén a spanyolok nem tudtak nyerni, ezúttal minden jel arra mutat, hogy behúzzák a mérkőzést.

hatharom.com
Macedónia-Izland Kevesebb, mint 55,5 gól
Spanyolország-Szlovénia Spanyolország
@1.89