Átigazolás

Mi az esélye a legnagyobb sztárok téli klubváltásának?

Frank Lampard szinte biztosan visszatér Angliába, míg Depay és Payet Franciaország felé veheti az irányt még januárban.

Noha rendszerint Európában a téli átigazolási szezon közel sem fűszerezett annyi izgalommal, mint a nyári, 2017 első heteiben már több sztárjátékos esetében is felmerült a klubváltás. A januári transzferidőszakból még két hét van hátra és rendszerint az utolsó napokban megélénkülnek a csapatok, így nem árt végignézni, mely játékosok is távozhatnak, illetve hova. Ehhez az egyik angol bukméker szorzói nyújtanak nekünk segítséget.

Játékos Jelenleg csapat Marad? Favorit csapat Odds
Diego Costa Chelsea 1.05 Bármelyik kínai csapat 9.00
Dimitri Payet West Ham 1.62 Marseille 1.44
Gylfi Sigurdsson Swansea 1.17 West Ham 4.50
Fernando Llorente Swansea 1.50 Chelsea 2.50
Memphis Depay Manchester United 8.00 Lyon 1.33
Ivan Rakitic Barcelona 1.125 Manchester City 10.00
James Rodriguez Real Madrid 1.10 Chelsea 8.00
Wayne Rooney Manchester United 1.07 Everton 8.00
Philippe Coutinho Liverpool 1.07 Barcelona 13.00
Frank Lampard - - Brighton 3.00

Mint az látható, a legnagyobb játékosok közül kevés esetében várható klubváltás. Diego Costa iránt például érdeklődik egykori klubja, az Atlético Madrid, valamint Kínába is szeretnék őt csábítani, ám hiába akaródzik menni a spanyol válogatott támadónak, a Chelsea maximum nyáron engedi el. Dimitri Payet viszont végre megszabadulhat béklyóitól, a francia válogatott támadó esetében köztudomású, nem akar többet pályára lépni a West Hamben, így még a napokban aláírhat egykori csapatához, a Marseille-hez.

Depay esetében is szignó kerülhet a papírra 48 órán belül. A Manchester United támadójáért a Lyon első körben 13 millió fontot ajánlott, ám annak ellenére szinte biztosan lesz üzlet a felek között, hogy a Vörös Ördögök visszadobták ezt az összeget. Wayne Rooney azonban maradhat az Old Traffordon, ám érdekesség, hogy a favorit csapat, ahová igazolhat, az Everton. A két spanyol gigász nem veszíti el játékosait, noha Rakitic és James esetében is hetekig téma volt az Angliába szerződés.

Visszatérhet viszont a ködös Albionba Frank Lampard, aki korábban már kikosarazott néhány angol csapatot. A volt Chelsea-klasszis esetében a Brighton és a Crystal Palace tűnik befutónak, ám ha esetleg ismét a Stamford Bridge-en kergetné a labdát, arra is csak 5.50-szeres pénzt fizetne a buki.

Ha érdekelnek a legfrissebb hírek a transzferpiac világából, tarts velünk! Naponta beszámolunk minden érdekes pletykáról, vasárnaponként pedig összefoglaló cikkünkben értekezünk a heti hírekről.