Kézilabda

Még a magyar válogatott meccsére is fogadtunk - napi tippek a vb-re

A franciaországi férfi kézilabda-világbajnokságon már a nyolcadik játéknapot tartják, amikor többek közt ismét pályára lép a magyar válogatott. Tippmestereink adott volt a feladat, a szerdai mérkőzésekből kellett összegyúrniuk egy kombit.

Válogatottunk Szaúd-Arábiával mérkőzik szerdán. - Fotó: francehandball2017.com

Szaúd-Arábia-Magyarország
Tipp: Több, mint 53,5 gól
Odds:
1.40 @ Tippmixpro

Amit eddig a világbajnokságon védekezésben mutattunk, az tragikomédia. A németektől 27, a horvátoktól 31, míg a chilei válogatottól 29 gólt sikerült kapnunk, főleg utóbb számít rengetegnek. Noha Szaúd-Arábia képviseli a leggyengébb játékerőt a hatosban, az arab gárda eddig igen szépen termeli a gólokat, köszönhetően annak, hogy roppant gyors mérkőzéseket játszik, ugyanakkor a szaúdiak védekezése is bőven hagy kívánnivalót maga után. A győzelmünk szinte biztos és megkérdőjelezhetetlen - a bukik speciel oddsot sem kínálnak a magyar gárdára háromesélyben -, vagyis vélhetően ismét arra törekszünk majd, mint Chile ellen, hogy gyorsan érjen véget a találkozó, s megússzuk sérülések nélkül. Így pedig benne van a pakliban,hogy legalább 54 gól születik, egyébként is a felek legutóbbi vb-meccse 61 találatot hozott.

Macedónia-Spanyolország
Tipp: Macedónia +10,5
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

Természetesen a hispánok az esélyesei a macedón-spanyol meccsnek, de azért az túlzás, hogy ennyire. Borítékolható, hogy Spanyolország ezt a mérkőzését is megnyeri a világbajnokságon, de az biztos, hogy nem pörög majd száz százalékon a válogatott, mint ahogyan Izland és Tunézia ellen sem tette. Így pedig a macedónok egy viszonylag szoros mérkőzést játszhatnak a spanyolokkal. Egyébként is lassú, védekező meccsre van kilátás, ami egyértelműen a balkáni gárdának kedvez.

hatharom.com
Szaúd-Arábia-Magyarország Több, mint 53,5 gól
Macedónia-Spanyolország Macedónia +10,5
@1.82