Premier League

Ezek voltak a szezon eddigi legnagyobb meglepetései

A Burnleyvel, a Hull Cityvel és a Liverpoollal is érdemes óvatosan bánni, ha az angol első osztályra fogadunk.

Valamivel féltáv után jár a Premier League, egy érdekes összeállításra bukkantunk, amely a szezon eddigi legnagyobb meglepetéseit listázza - oddsok alapján.

A ranglistát a Burnley együttese vezeti, Sean Dyche fiai augusztus végén hazai pályán tudták elkapni a jelenleg harmadik helyen álló Liverpoolt, ezzel 6.96-szoros pénzt szolgáltatva a rájuk fogadóknak. Jürgen Kloppék nem csak Burnleyben, de a Bournemouth ellen is botlottak, ez a maga 4.92-es oddsával pedig szintén felfér a top 12-es listára. Dyche-éket is megtaláljuk még egyszer a listán, ugyancsak hazai pályán verték a másik liverpooli gárdát, az Evertont, ezúttal 5.64-szeres pénzzel boldogítva a nekik bizalmat szavazókat. Érdemes tehát a Burnleyvel vigyázni, ha nagy csapat látogat hozzá.

Szintén veszélyes csapat a Hull City, 21 forduló alatt három alkalommal is nagy meglepetést okozott. A Tigrisek otthonában elvérzett a Southampton és a címvédő Leicester City is, mindkét siker esetén bőven 4.00 feletti oddsot adtak a Hullra. Egy alkalommal idegenben is okoztak meglepetést, méghozzá a Swansea Citynél

Forrás: Oddsportal/Twitter

A topcsapatok közül nem csak a Liverpoolt találjuk meg a listán, hanem a két manchesteri gárdát is. A United Watfordban szaladt bele egy pofonba még szeptemberben, ami a második legváratlanabb eredmény volt eddig a szezonban. A City kétszer is meglepte a fogadókat, egyszer a Leicester otthonában, egyszer pedig az Everton ellen. Utóbbi még frissen élhet a világoskékek emlékezetében, hiszen a hétvégén történt. Az Everton sikere 4.15-szörös pénzt ért a    -nál. Még a West Bromot is ki kell emelni, Salomón Rondónék két idegenbeli győzelemmel iratkoztak fel a listára. A Southampton ellen aratott sikerük a dobogó harmadik fokára predesztinálja őket. 

209498