Sportfogadás

A Real Madridra, a Liverpoolra és az Atléticóra fogadunk

Lássuk, hogy hétközben mely tippeket érzik a legerősebbnek tippmestereink, szerkesztőink!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították hétközi szelvényüket, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Plymouth-Liverpool
Tipp: Liverpool
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

Óriási meglepetésre a Liverpool csak gól nélküli remire volt képes a negyedosztályú Plymouth ellen az Anfield Roadon, így a felek megismétlik a párharcot, ám ezúttal fordított pályaválasztással. Igaz, még így is a Vörösök a mérkőzés toronymagas favoritjai, s mivel a hétvégén a Swansea-t fogadják, így vélhetően Jürgen Klopp nem annyira tartalékosan küldi pályára övéit szerdán, mint az első mérkőzésen. Így pedig ki kell, hogy jöjjön a felek közti óriási különbség, egyébként is az év szenzációja lenne, ha a Liverpool nem jutna tovább a következő körbe.

[2440243] 2017-01-18 20:45:00 Plymouth - Liverpoolx;

Real Madrid-Celta Vigo
Tipp: Real Madrid -1 (európai hendikep)
Odds:
 1.45 @ Tippmixpro

A Zinedine Zidane-éra alatt első vereségét szenvedte el vasárnap a Real Madrid egy szerencsétlen végjátéknak köszönhetően Sevillában. Azonban szerdán már jön is a javítási lehetőség, hiszen Cristiano Ronaldóék a Celta Vigo együttesét fogadják a Királyi Kupában. Noha a vendégek az utolsó öt meccsüket zsinórban megnyerték, s augusztusban csak egygólos vereséget szenvedtek a Santiago Bernabéu-ban, a felek közt igen nagy a differencia. A két csapat legutóbbi hat madridi meccsét rendre a Real nyerte, a tavalyi szezonban például 7-1-re, míg pár évvel korábban, szintén a negyeddöntőben a lila-fehérek 4-0-ra lépték le a vigóiakat. Mivel a párharc első meccséről beszélünk, ráadásul jó passzban van a Celta, így biztos, hogy nem tartalékol majd Zidane. Ha pedig a legjobbjait küldi pályára a kopasz francia mester, akkor minden esély megvan arra, hogy a Real Madrid legalább két góllal nyerjen szerdán.

[2443579] 2017-01-18 21:15:00 Real Madrid - Celta Vigox;

Atlético Madrid-Eibar
Tipp: Atlético Madrid
Odds: 
1.30 @ Tippmixpro

Csütörtökön is rendeznek mérkőzést a Király Kupában, többek közt az Atlético Madrid-Eibar ütközetet. A Matracosoknak jól megy a 2017-es évben, a fontos meccseiket behúzták, előrébb léptek a bajnokságban, s a kupában pedig nagy esélyük van az elődöntőbe jutásra. A vendégek ugyanakkor a komolyabb meccseken rendre becsődöltek mostanság, arról nem is beszélve, hogy január 7-én hazai pályán simán kikaptak az Atlético Madridtól. A baszkoknak egyébként sem megy a fővárosiak ellen, hiszen a 2014-es feljutásukat követően mind az öt tétmeccsüket elveszítették a piros-kékekkel szemben. Mindezek után pedig egyértelmű, hogy melyik csapat felé billen a mérleg nyelve, szerintünk Diego Simeone együttese ezúttal sem hibázik, s ismét legyőzi az Eibart.

[2443577] 2017-01-19 19:15:00 Atlético Madrid - Eibarx;
hatharom.com
Plymouth-Liverpool Liverpool
Real Madrid-Celta Vigo Real Madrid -1 (európai hendikep)      
Atlético Madrid-Eibar Atlético Madrid
@2.45