Spanyol foci

Veresége után is topfavorit a Real Madrid

  • ivan

A Real Madrid veresége után ismét nyílttá vált a spanyol liga, a királyi gárda előnye négy pontra olvadt az üldözőkkel szemben.

Vasárnap este véget ért a Real Madrid elképesztő sorozata, a királyi gárda 40 veretlenül megvívott mérkőzés után 2-1-es vereséget szenvedett a Sevilla otthonában a spanyol bajnokság 18. fordulós mérkőzésén.

realmadrid.com

A blancók 85 percen keresztül gyakorlatilag tökéletesen játszottak, a 67. percben Cristiano Ronaldo büntetőjének köszönhetően a vezetést is sikerült megszerezniük, ám az utolsó percekben kicsúszott a madridisták lába alól a talaj és a Sevilla óriási meglepetésre megfordította az eredményt.

A találkozó egyébként roppant feszült légkörben zajlott le, az indulatokat pedig csak felkorbácsolta Vítolo és Cristiano Ronaldo közjátéka is.

Az andalúzok győzelme egyben azt is jelenti, hogy újra látótávolságon belül van a Real Madrid, a listavezető előnye - vesztett pontok tekintetében - négy pont a Sevillával és öt a Barcelonával szemben.

A fogadóirodák reagáltak is a történtekre, hiszen a múlt héthez képest egy tizeddel emeltek a Real bajnoki címének szorzóján, míg a címvédő Barcelona végső sikere immáron hármas érték alá esett be. Érdekes, hogy Jorge Sampaoli csapatát továbbra sem veszik komolyan a bukik, hiszen a Sevilla aranyérme még mindig közel 20-szoros pénzt fizetne, igaz, a Real Madrid legyőzését megelőzően még 62-szeres volt ez a szám.

A hét közepén egyébként mindkét gigászra kupatalálkozó vár, a Real Madrid a Celta Vigót fogadja, míg a Barcelona a Real Sociedad vendége lesz.

SPANYOL BAJNOKSÁG 2016/17    
Real Madrid 1.45
Barcelona 2.90
Sevilla 19.50
Atlético Madrid 34.00
Szerinted ki nyeri a spanyol bajnokságot 2016/17?x;
[2300683] 2017-01-15 20:45:00 Sevilla - Real Madridx;
211384