Heti műsor

Folytatják a németek is

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Dárdaiék Leverkusenbe látogatnak a hétvégén.

A hét eseményei

Angliában ismét FA Kupa fordulót rendeznek, ám ezúttal megismételt mérkőzésekre kerül sor hétközben. Az újrajátszandó meccsek közül kiemelkedik a Liverpool plymouthi vendégjátéka (H: 9.00 D: 5.25 V: 1.25), illetve a Southampton-Norwich (H: 1.60 D: 3.60 V: 4.70) mérkőzés. Hétvégén viszont már a Premier League-re fókuszálunk, amikor is olyan találkozók kerülnek megrendezésre, mint a Liverpool-Swansea, a Stoke-Manchester United, az Arsenal-Burnley, a Chelsea-Hull City és a forduló rangadója, a Manchester City-Tottenham.

Folytatódnak a küzdelmek a Bundesligában, az éllovas Bayern München pénteken a Freiburgba látogat (H: 10.50 D: 5.75 V: 1.23), míg a Borussia Dortmund a Bremenhez utazik (H: 5.35 D: 4.40 V: 1.50). Kleinheisler Lászlóék a Mönchengladbach (H: 4.15 D: 3.35 V: 1.85), Gulácsi Péterék a Frankfurt (H: 1.70 D: 3.50 V: 4.85) együttesét fogadják, míg Dárdai Pálék Leverkusenbe (H: 1.70 D: 3.60 V: 4.70) látogatnak.

Spanyolországban ezúttal "csak" bajnoki fordulót rendeznek, s a nagyok közül a Barcelonára könnyed feladat vár, hiszen az Eibarhoz utaznak Lionel Messiék. A Real Madrid ezúttal hazai pályán szerezhet újabb három pontot, Cristiano Ronaldóék a Málagát fogadják. Az Atlético Madrid a forduló rangadóján az Athletic Bilbao vendége lesz, s biztosak lehetünk benne, hogy kőkemény 90 perc vár Diego Simeone fiaira.

Olaszországban is a nemzeti kupára lesz érdemes odafigyelni a hét elején, amikor is az Inter Nagy Ádámékat fogadja (H: 1.40 D: 4.20 V: 6.75), a Lazio a Genoával mérkőzik (H: 1.60 D: 3.65 V: 4.75), míg a Roma a Sampdoriát fogadja (H: 1.30 D: 4.95 V: 7.25). A Serie A-ban a Milan két rangadót is játszik a héten, hiszen hétfőn Torinóba látogatnak (H: 2.35 D: 3.15 V: 2.95) a vörös-feketék, míg a szombaton a Napolit fogadják. A Juventus is rangadóra készül, vasárnap délben a Laziót látják vendégül, míg a Roma simázhat a Cagliari ellen. Sallai Roland és Balogh Norbert együttese az Intert fogadja, míg Nagy Ádámék a Torinóval néznek farkasszemet.

[2252397] 2017-01-21 18:30:00 Manchester City - Tottenham Hotspurx;

A topligás találkozókkal a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com, így aki velünk tart, az semmiről sem marad le!

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett többi topligás találkozóra, illetve kupamérkőzésre lesz érdemes fogadni. Férfi kézilabda-válogatottunk folytatja szereplését a franciaországi világbajnokságon, a mieink a héten három meccset is játszanak, míg női a kézilabda NB I-ben újabb játéknapot tartanak a Győr Siófokra látogat, míg a Ferencváros a Békéscsabához utazik. A magyar férfi kosárlabda NB I-ben, az Euroligában, a Bajnokok Ligájában, a FIBA Europe Cupban és az NBA-ben is újabb fordulókat rendeznek. A tojáslabda és a tenisz szerelmesei sem unatkozhatnak majd, hiszen folytatódik a rájátszás az NFL-ben, míg az Australian Openen beindul a nagyüzem. Az előttünk álló hét napban sem maradunk tehát események nélkül, bőven lesz mire fogadni, szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!