Kézilabda

Többek közt a franciákra és a svédekre is fogadtunk - napi tippek a vb-re

A franciaországi férfi kézilabda világbajnokságon már az ötödik játéknapot tartják, amikor is kiváló találkozók kerülnek megrendezésre. Tippmestereink adott volt a feladat, a vasárnapi mérkőzésekből kellett összegyúrniuk egy kombit.

A franciák a norvégokkal csapnak össze vasárnap. - Fotó: francehandball2017.com

Argentína-Svédország
Tipp: Svédország
Odds:
1.10 @ Tippmixpro

A vb ötödik napja az Argentína-Svédország mérkőzéssel indul. A dél-amerikaiak 11 gólos vereséget szenvedtek a dánok ellen, míg a skandinávok 17 találattal múlták felül Bahreint pénteken. A két fél között nagy a differencia, s noha a svédek fiatalításba kezdtek, így is sokkal nagyobb játékerőt képviselnek, mint az argentinok. A két válogatott legutóbb augusztusban találkozott, akkor a svédek kilenc találattal bizonyultak jobbnak, ha ezúttal nem is lesz ennyi közte, de ismét az északiaknak áll a zászló, s meglepetés lenne, ha nem nyernék meg a találkozót.

Franciaország-Norvégia
Tipp: Franciaország
Odds:
1.14 @ Tippmixpro

A franciák eddig házigazdához és címvédőhöz méltóan szerepelnek a tornán, igaz, a norvégokra sem lehet panasz, akik két komolyabb meccset - lengyelek és az oroszok ellenit - nyertek meg. Azonban ez a találkozó teljesen más kávéház lesz a skandinávok számára, még akkor is, ha bő egy éve öt találattal győzték le a gallokat az Európa-bajnokságon. Nikola Karabaticék minden poszton jobbak, mint a norvégok, s mivel ezen a meccsen dől el az A-csoport első helye, így borítékolható, hogy a mérkőzés elejétől kezdve maximális fordulatszámon pörögnek majd. Így pedig szerintünk igen egyértelmű a találkozó.

Szaúd-Arábia-Fehéroroszország
Tipp: Fehéroroszország
Odds:
1.20 @ Tippmixpro

A fehéroroszok hatalmas meglepetésre kikaptak pénteken a chilei együttestől, vagyis innentől kezdve egy bravúrra biztosan szükségük lesz, ha tovább akarnak jutni a csoportból. Vagyis a másik fixnek mondható meccsükön nem hibázhatnak, s úgy gondoljuk, hogy nem is fognak. Ugyanis a szaúdi együttes az egyik leggyengébb a világbajnokságon, s noha úgy tűnt, hogy az ázsiaiak jól játszottak a horvátok ellen, a dalmátok azt a meccset átaludták, s ennek köszönhető, hogy csak minimális különbségű vereséget szenvedtek a zöldmezesek. Ezúttal viszont nem lesz kegyelem, s ha nem is nyernek 18 góllal a fehéroroszok a szaúdiak ellen, mint négy éve, meglepő lenne, ha ezúttal nem múlnák felül az ázsiaiakat.

Brazília-Japán
Tipp: Brazília
Odds:
1.14 @ Tippmixpro

A nap zárómeccsén a brazilok és a japánok feszülnek egymásnak. Az ázsiaiak eddig nem sok vizet zavartak a világbajnokságon, az oroszoktól és a franciáktól is nagyon simán kikaptak. Ezzel szemben a brazilok a házigazda elleni pofont követően felálltak a padlóról, s kulcsfontosságú meccset nyertek meg a lengyelek ellen. Ezáltal pedig szinte biztos, hogy továbbjutnak a csoportból, de az üdvösséghez még le kell győzniük az ázsiaiakat. Az eddig látottak alapján ez pedig szinte biztos, hogy összejön.

hatharom.com
Argentína-Svédország Svédország
Franciaország-Norvégia Franciaország
Szaúd-Arábia-Fehéroroszország Fehéroroszország
Brazília-Japán Brazília
@1.72