Átigazolás

Hogy oldja meg a Chelsea a Diego Costa-ügyet? - heti átigazolási pletykák

  • MVB80

A spanyol csatár is kapott egy komoly pénzzel kecsegtető ajánlatot Kínából, ami miatt Conte kihagyta a Leicester elleni keretből.

  • Szinte biztos, hogy távozik a West Hamtől Dimitri Payet, a franciák Eb-ezüstérmes középpályása. A londoniak szurkolói már olyan felvételeket töltöttek fel az internetre, amelyen Payet mezét tapossák, és a játékost csábító Marseille-nek nem lesz könnyű dolga, mivel a West Ham 30 millió font alatt hallani sem akar az üzletről.

 

  • José Mourinho szeretne újra együtt dolgozni korábbi játékosával, a szerb védekező középpályással, Nemanja Maticcsal. Nem valószínű, hogy a Chelsa a télen megválna Matictól, de az angol lapok szerint Mourinho jelenlegi klubja, a Manchester United a nyáron megpróbálja majd elcsábítani a szerbet.

 

  • Szintén a Chelsea-vel kapcsolatos hír, hogy Diego Costa kimaradt a Leicester elleni keretből, mert egy kínai klub 30 millió fontos évi fizetéssel ejtette kísértésbe. A Sky Sports szerint a Chelsea edzője, Antonio Conte kedden ül le egyeztetni a játékossal, akinek a képviselői azt szeretnék elérni, hogy a Chelsea duplázza meg a mostani fizetését, ami aprópénz, heti 150 ezer font.

  • A Real Madrid a Marca nevű lap szerint megegyezett a svéd AIK Solnával a 17 éves Alexander Isak leigazolásáról. Isakot Svédországban csak Fekete Ibrahimovicot emlegetik, és biztos, hogy mocorog benne valami, mert zsenge kora ellenére az előző szezonban 24 meccsen 10 gólt szerzett, amivel csapata házi gólkirálya lett.

 

  • Franck Kessie már elutazott az elefántcsontparti válogatotthoz az Afrika-kupára, de így is naponta szerepel az átigazolásikkal foglalkozó cikkekben. Az előző összeállításunkban a Chelsea-t emlegettük vele kapcsolatban, de azóta a Manchester United is szóba került, úgyhogy az Atalantának nehéz lesz megtartania őt.

 

  • A másik manchesteri csapat, a City a védelembe keres embert, és a legfőbb kiszemelt a Tottenham 23 éves walesi oszlopa, Ben Davies. A Sun azt írja, Daviesért alsó hangon is 20 millió fontot kellene letennie a Citynek.

 

  • Német válogatottakkal erősített a Bayern, Niklas Süle és Sebastian Rudy egyaránt a Hoffenheimtől érkezik. A 21 éves Süle védő, a nála öt évvel idősebb Rudy középpályás, és mindketten a nyártól csatlakoznak a bajorokhoz. Süléért 25 millió eurót fizetett a müncheni klub, míg Rudy ingyen érkezik, mivel a nyáron lejár a szerződése.

 

  • Az Eb olasz-német negyeddöntőjében minden idők egyik legrosszabb tizenegyesét bemutató Simone Zazának nem jött be az angliai kaland, a West Ham nem is marasztalta, és bár voltak kérői a Serie A-ból is, a Valenciában folytatja, amely a Primera Divisón alsóházából próbál menekülni.

 

  • A West Ham és az Arsenal is érdeklődött a Milan francia csatára, az utóbbi időben a piros-feketék szurkolói által többször is kifütyült M'Baye Niang iránt. A Milan azonban jelezte, a télen biztos nem válik meg a bajnokságban 16 meccsen 3 gólt jegyző Niangtól.

 

  • A Goal.com magyar oldala arról ír, hogy a bajnoki címvédő Ferencváros a spanyol másodosztályú Rayo Vallecano csatárát, Mikut környékezte meg. A magyar felmenőkkel bíró, venezuelai válogatott támadó játszott a Valenciában, a Getaféban, a Celticben és a katari al-Garafában is. Legjobb idénye a a 2011-2012-es volt, amikor 12 gólt szerzett a Getaféban. A mostani szezonban 10 meccsen 1 gól a mérlege a Rayóban.