Sportfogadás

Londoni nagyágyúkra fogadunk hétvégén

Lássuk, hogy a hétvégén mely tippeket érzik a legerősebbnek tippmestereink, szerkesztőink!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket a szombati napra, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Tottenham-West Bromwich
Tipp: Tottenham -1 (európai hendikep)
Odds:
1.80 @ Tippmixpro

A Tottenham bombaformában van, hiszen legutóbbi hat tétmérkőzését egyaránt megnyerte. Ráadásul a Spursnek sikerült a "lehetetlen", hiszen Mauricio Pochettino együttese megszakított a Chelsea jó sorozatát, s Dele Alli góljaival 2-0-ra legyőzte a listavezetőt. A West Bromwich sincs rossz passzban, ugyanakkor látni kell, hogy a birminghamieknek a nagy csapatok ellen abszolút nem megy, továbbá az elmúlt hétvégén óriási pofonba futottak bele, hiszen hazai pályán estek ki a másodosztályú Derby ellen az FA Kupából. A vendégeknél többen is kimaradnak ilyen vagy olyan okok miatt, míg a hazaiak mindenkit be tudnak vetni, így pedig egyértelműen a fővárosiaknak áll a zászló. Véleményünk szerint olyannyira, hogy a zsinórban ötödik meccsét is legalább két góllal nyeri meg a Tottenham.

[2252389] 2017-01-14 13:30:00 Tottenham Hotspur - West Bromwich Albionx;

Hull City-Bournemouth
Tipp: Bournemouth vagy döntetlen
Odds:
 1.33 @ Tippmixpro

Egyre kilátástalanabb helyzetben van a Hull, hiszen már az utolsó pozíciót foglalja el a bajnokságban. Ám nagyon úgy fest, hogy a Tigriseknek a különböző kupasorozatok fontosabbak, mint a Premier League, hiszen az FA Kupában simán tovább jutottak a Swansea ellen, míg a Ligakupában az elődöntőnél járnak, ahol az első felvonásán kétgólos vereséget szenvedtek a Manchester United otthonában kedden. Ezzel szemben a Bournemouth egyértelműen a bajnokságra koncentrál, hiszen az FA Kupát elengedte a csapat, vagyis a délieknek kereken egy hetük volt felkészülniük a Cityre. Arra a csapatra, amelyet október közepén 6-1-re győztek le hazai pályán. Ezúttal is a vendégek az esélyesebbek, egyrészt a formák és az erőviszonyok miatt, másrészt a hazaiak hiányzóinak köszönhetően, mivel a sárga-feketék 15 (!) játékosukra sem számíthatnak szombaton. Mindezek után meglepetés lenne, ha a Bournemouth nem vinne el legalább egy pontot a KC Stadionból a hétvégén.

[2252384] 2017-01-14 16:00:00 Hull City - Bournemouthx;

Leicester-Chelsea
Tipp: Chelsea
Odds: 
1.60 @ Tippmixpro

A legutóbbi bajnokiját elbukta a Chelsea, vagyis megszakadt a londoni alakulat nagy menetelése. Szombaton viszont javíthatnak Antonio Conte fiai, még úgy is, hogy a regnáló bajnok Leicester otthonában lépnek pályára. A Rókák az elmúlt hetekben felemásan teljesítettek, azonban így, hogy megkezdődött az Afrika Kupa, három meghatározó játékosára - Daniel Amartey, Riyad Mahrez, Islam Slimani - sem számíthat Claudio Ranieri, ráadásul Jamie Vardy, Andy King és Leonadro Ulloa is sérült. Ezeknek köszönhetően pedig minden a Chelsea mellett szól - jó formában van a gárda, ősszel 3-0-ra nyertek a Kékek a Stamford Bridge-en -, vagyis azon a véleményen vagyunk, hogy a londoniak az idei szezonban másodjára is legyőzik a bajnoki címvédőt.

[2252385] 2017-01-14 18:30:00 Leicester - Chelseax;
hatharom.com
Tottenham-West Bromwich Tottenham -1 (európai hendikep)
Hull City-Bournemouth Bournemouth vagy döntetlen
Leicester-Chelsea Chelsea
@3.83