Tipp

Ennél jobb tippet nem fogsz találni hétvégére!

  • varin

A Genoa szardíniai látogatásán mindenre lehet számítani, csak kegyelemre és kisasszonyfutballra nem.

Hogy őszinte legyek, erre a határra vártam attól a pillanattól, hogy megláttam, hétvégén találkozik egymással a két hentes csapat, a Genoa és a Cagliari. A 4.5-ös line aztán minden képzeletemet felülmúlta, szenzációs határon fogadhatunk a lapokra ezen a mérkőzésen.

Mindkét gárda nagyon szeret keménykedni, a Cagliarinak 19 kör alatt 55 sárgája és 5 piros lapja van (ezzel a legtöbb sárgát gyűjtötték a ligában), a Genoának pedig 51 sárgája és 7 piros lapja (övék pedig a legtöbb piros lap). Nem nehéz tehát kiszámolni, hogy átlagban bőségesen megvan az 5 lap a két csapat mérkőzésein.

A Serie A kiegyenlítetlensége miatt különösebb aggódnivalója egyik félnek sincs, mindkettő stabil középcsapatnak mondható, ám a pokolian gyenge forma okán illene elkezdeniük a pontgyűjtést. A genovai gárda az utolsó hat meccséből csak egyet nyert meg, ahogyan a szárdokra is ez a statisztika igaz.

Nem biztos, hogy a feszültség jelei mutatkoznak a feleken, de a Cagliari utolsó öt meccsén például négy kiállítás is volt és olykor teljesen feleslegesen és durván keménykednek Massimo Rastelli fiai a bajnokikon.

Maga a párosítás is sok jót ígér, az elmúlt hat mérkőzésen 7,3 volt a lapok átlaga úgy, hogy három piros lap is belefért.

A játékvezető, Michael Fabbri sajnos nem tartozik a legnagyobb kártyások közé, idén mindössze 3,9 az átlaga, de azért a múltjában ott van néhány 11-12 lapos mérkőzés is, szóval ha a játékosok is partnerek a rugdosódásban, akkor aligha tartja majd a zsebében a kártyákat a spori.

Mindent egybevéve a 4,5-ös határ nagyon-nagyon kedvező ebben a párharcban, így én magas téttel kínáltam meg ezt a tippet.

hatharom.com
4.5 lap felett
Odds: 1.66
Tét: 8/10
Eddig éri meg: 1.50
[2319488] 2017-01-15 12:30:00 Cagliari - Genoax;