Sportfogadás

Megújult a Protipp-rendszer! Tarts velünk 2017-ben is!

Új év, új kihívások, 2017-ben egy megújult Protipp-rendszer vár Benneteket!

A 2016-os esztendő volt az első teljes éve a megújult Protipp-rendszernek, a mögöttünk hagyott 12 hónap pedig számos tapasztalattal gazdagította a hatharom.com csapatát. A következtetéseket levontuk, majd ezt követően néhány változtatás bevezetése mellett döntöttünk.

Célunk továbbra is az, hogy a lehető legtöbb nyerő tippet bocsájtsuk a rendelkezésetekre és ahogyan eddig, úgy természetesen a jövőben is ingyenes marad a Protipp-rendszer.

A 2017-es évnek azonban néhány változtatással vágunk neki, ami elsősorban a tippmesterek létszámát illetve összetételét érinti. Ha ellátogattok a Protipp oldalára, láthatjátok, hogy a létszám 7 főről 10 főre emelkedett, vagyis a jövőben még több tippmester munkásságát követhetitek nyomon.

Kik az új fiúk?

Örömmel köszöntjük a Protipp-csapatában a tavaly első ízben megrendezett Tippkirály - Országos Fogadási Bajnokság győztesét, steve94-et, aki néhány évvel ezelőtt már volt tagja a Protippnek. Steve94 a Tippkirályban parádés teljesítménnyel utasított maga mögé közel kétezer vetélytársat, így nagy elégedettségünkre szolgált, hogy elfogadta felkérésünket és a Protipp-rendszerben folytatja tovább a nyerő tippek felkutatását.

Évek óta aktív felhasználója és egyben egyik legjobb tippadója a hatharom.com fórumának 'Molni82', akit elsősorban a csapatsportok megszállottjaként ismerhettünk meg. Molni82 már neki is látott a tippelésnek, a férfi kézilabda-vb első fordulójából 3 tippel is jelentkezett, ezúton is szeretnénk sok szerencsét és sok-sok nyerő tippet kívánni neki is. 

Több, mint fél éve publikál cikkeket oldalunkra 'ivan' is, aki elsősorban a nemzetközi és a magyar foci beharangozókban ajánlott tippekkel hívta fel magára a figyelmet, a jövőben immáron 'élesben' is megmutathatja tudását.

További változást jelent a 2016-os évhez képest, hogy három korábbi tippadó, Cesc18, Tomimhv és mr. blonde tippjeivel a jövőben más formátumban találkozhattok majd.


Mi változik még?

Aki rendszeresen olvassa a hatharom.com-ot, az bizonyára tudja, hogy oldalunkon folyamatosan publikálunk kombinációs fogadásokat tartalmazó cikkeket, amelyek szerkesztőink közös munkával állítanak össze. Az elmúlt év tapasztalatai azt mutatták, hogy olvasói/felhasználói részről igény volna rá, hogy ezeket a fogadási ajánlókat is hitelesen vezessük, ezért a jövőben ennek is szeretnénk megfelelni.

Ennek érdekében három úgynevezett "63-Team" profil is bekerült a Protipp-rendszerbe, amely alatt a hatharom.com szerkesztőinek beharangozói illetve tippjei futnak majd. Így minden az oldalra cikk formájában kikerülő tipp bekerül a Protipp-rendszerbe is.

Mivel a Protipp-rendszer tippmestereinek összetétele több helyen is változott, ezért 2017. január elsejétől külön is vezetjük a tippadók eredményességét, amit az "aktuális év" fülre kattintva tüntetünk fel. A "régi motorosok" statisztikái ezzel együtt természetesen továbbra is elérhető maradnak!

 

Mi nem változik?

  • Természetesen a Protipp-rendszer továbbra is ingyenesen elérhető lesz bárki számára, egy egyszeri kattintással pedig továbbra is feliratkozhattok kedvenc tippmestereikre.
     
  • A tippmesterek a tippjeik megjátszhatóságának érdekében a fogadási esemény kezdése előtt legalább 15 perccel kell, hogy feladják a tippjeiket.
     
  • A Protipp-rendszer tippmestere lesz az idei évben is varin, Noemail, Cipolla és a 2016-os esztendő legjobb tippadója, Andersson04 is.

 

Sok sikert és jó tippelést kívánunk minden tippmesternek és felhasználónak a 2017-es évben is! Nyerjünk együtt!