Angol foci

Ez a két gól nagyon sokba fog kerülni a Unitednek

Anthony Martial két gólra van attól, hogy a Manchester Unitednek a zsebébe kelljen nyúlnia.

Martial fokozatosan termeli a gólokat a Unitedben / facebook.com

A francia válogatott támadót a Manchester United 2015 nyarán 50 millió euróért vásárolta meg a Monaco csapatától, ám a szerződésben foglalt bónuszokkal együtt akár 90 millióig is felszökkenhet a fiatal csatár végleges ára.

Könnyen lehet, hogy a  Vörös Ördögöknek heteken belül egy újabb 10 millió eurós részletet kell majd utalniuk a Hercegségbe, feltéve, ha Martial tartani tudja a jó formáját. A 21 éves támadó szerződésében ugyanis szerepel egy olyan kitétel, hogy amennyiben eléri a manchesteri klubban a 25 gólos határt, abban az esetben 10 millióval megemelkedik az ára. Martial első szezonjában - minden sorozatot figyelembe véve - 17 gólig jutott, idén pedig már 6-nál jár, vagyis már csak két találatot kell szereznie ahhoz, hogy ez a kitétel teljesüljön.

Két másik forgatókönyv bekövetkezése esetén Martial egyébként további eurómilliókat hozna a Monaco konyhájára. További 10 millió eurót jelentene, ha elérné a 25 válogatottságot, és ugyanekkora összeg ütné a francia csapat markát, ha a legjobb háromba végezne az Aranylabda-szavazáson. Ez utóbbi feltétel egyelőre távolinak tűnik, ám mivel a francia nemzeti csapatban már 15 szereplésnél jár, előbbi miatt a MU-nak vélhetően újabb 10 milliót kell majd leszurkolnia.

Manchester United#eng-manchester_united#5

Bár a szezon elején rengeteg kritika érte a Manchester United csapatát, a Vörös Ördögök parádés formába lendültek az utóbbi hónapokban, hiszen utolsó 14 tétmeccsükön nem találtak legyőzőre. A legközelebbi megmérettetés kedden esedékes, amikor is hazai pályán fogadják a Hull City-t az Angol Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén.A bukik elég simára teszik a meccset, hiszen egy hazai siker mindössze 1.15-ös szorzót fizet, ugyanakkor egy Martial-gól szépen hozhat a konyhára, az egyik külföldi fogadóiroda 2.20-as oddson kínálja a fiatal francia találatát.

[2416740] 2017-01-10 21:00:00 Manchester United - Hull Cityx;