Átigazolás

Brutális ajánlat érkezhet az Arsenal támadójáért

  • varin

Kína és a PSG is szeretné megszerezni az Arsenal chilei támadóját, Alexis Sanchezt.

Továbbra is az egyik legégetőbb téma Észak-Londonban Alexis Sánchez és Mesut Özil szerződéshosszabbítása. A két Arsenal-klasszis egyelőre nem tudott megegyezni a klubbal a fizetésüket illetően, így még mindig komoly esély mutatkozik rá, hogy a nyáron elhagyják az Ágyúsokat és nem töltik ki a 2018-ig szóló szerződésüket. Ahogy az lenni szokott, a keselyűk pedig azonnal lecsapnának a játékosokra.

Míg Mesut Özil esetében főleg a Manchester United érdeklődéséről hallani, addig Alexisnél a Chelsea mellett főleg külföldi klubok szerepelnek a nemzetközi sportsajtóban. A Juventus mellett most úgy tűnik, bekapcsolódott a küzdelembe a PSG is, amelyik hajlandó lenne emelni a chileinek kínált 200 fontos fizetésen, az Ágyúsoknak pedig 60 millió fontot tenne le az asztalra egy olyan játékosért, akinek jövő nyáron lejár a szerződése.

Az idén már 15 gólnál és 10 gólpassznál járó klasszis szerződtetését elsősorban Patrick Kluivert szeretné, aki állítólag nagy fanatikusa Alexis játékának, így a sportigazgató mindenképpen elcsábítaná a támadót Londonból.

Ugyan a fizetés tekintetében egyik csapat sem versenyezhet egy kínai ajánlattal, hiszen egy meg nem nevezett csapat 400 ezer fontos heti fizetéssel édesgetné magához a volt Barca-játékost, ám az igencsak meglepő lenne, ha a 28 éves Sánchez a keleti fellegvárat választaná Európa helyett.

A Preston ellen győztes FA-kupa párharcot vívó Arsenal a hétvégén ismét érdekelt lesz a Premier League-ben. Wenger tanítványai Wales felé veszik az irányt, márpedig a Swansea az utóbbi években rendre borsot tört az észak-londoni gárda orra alá. A fővárosiak sikerére ezúttal 1.45-öt fizet a Tippmixpro.

2017-01-14;47
2017-01-15;47
209498