Sportfogadás

Tippeltünk az FA Kupára is

Lássuk, hogy az FA Kupa harmadik fordulójából mely tippeket érzik a legerősebbnek tippmestereink, szerkesztőink!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket az FA Kupa harmadik fordulójára, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Everton-Leicester
Tipp: Everton
Odds:
1.75 @ Tippmixpro

A Leicesternek perpillanat kisebb gondja is nagyobb, minthogy az FA Kupával foglalkozzon. Tavasszal a Rókáknak a bajnokságban nagyon össze kell kapniuk magukat, arról nem is beszélve, hogy folytatódik majd a Bajnokok Ligája, vagyis jól jönnek majd a plusz pihenőnapok. Egyébként is a csapat két húzóembere, Islam Slimani és Riyad Mahrez már elutazott az Afrika Kupára vagyis nem lenne meglepő, ha Claudio Ranieri egy igen tartalékos csapatot küldene pályára a Goodison Parkban. Ezzel szemben az Everton biztos, hogy idén is rámegy a kupára, ráadásul a csapat kiváló formának örvend, s noha lesz egy-két hiányzója a Stolverkosoknak, olyan mély kerettel dolgozik Ronald Koeman, hogy ezeket meg se érzi a kék-fehér gárda. A liverpooliak karácsonykor idegenben győzték le simán a Cityt, ilyen előjelek után pedig illene behúznia a gárdának a szombati mérkőzést hazai pályán.

[2418655] 2017-01-07 16:00:00 Everton - Leicesterx;

Stoke-Wolverhampton
Tipp: Stoke
Odds:
 1.55 @ Tippmixpro

A Stoke a Watford ellen lezárta rossz sorozatát, s visszatért a helyes ösvényre. A Fazekasok folytathatják nyerő szériájukat, hiszen szombaton a másodosztályú Wolverhampton együttesét fogadják. A vendégek nagyon mélyről küzdötték fel magukat, de az óév utolsó, illetve az újév első meccse nem sikerült számukra. Mivel elsődleges céljuk a minél jobb szereplés a másodosztályban, megcélozva a Premier League-et, így vélhetően a narancssárga-feketék tartalékolnak a hétvégi kupameccsen. A Stoke-nál is biztosan lesznek kimaradók, de még így is elég nagy differencia van a felek közt, s mivel nem akarnak még egy mérkőzést játszani a piros-fehérek, úgy véljük, hogy legyőzik a Wolves gárdáját otthoni környezetükben.

[2418660] 2017-01-07 16:00:00 Stoke City - Wolverhamptonx;

Bolton-Crystal Palace
Tipp:Crystal Palace
Odds: 
2.05 @ Tippmixpro

Noha a Crystal Palace enyhén szólva is pocsék formában van, a Sasok mindig komolyan veszik az FA Kupát. Ezt jól példázza az is, hogy az előző szezonban egészen a döntőig meneteltek a londoniak, s nagyon közel voltak a sikerhez. A gárdának amúgy is jól jön ez a mérkőzés, hiszen az új mester, Sam Allardyce kipróbálhat egy-két taktikai variációt. A Bolton együttesének neve jól cseng, de a Wanderers immáron csak a harmadik vonalban található Angliában. A csapat idén jól szerepel a League One-ban, nagy esélye van az egyenes ági feljutásra, ami a fekete-fehérek elsőrendű célja az idei szezonban, ám mivel még 21 forduló van hátra a zárásig, így még koránt sem dőlhetnek hátra. Ezért is engedhetik el ezt a mérkőzést, főleg, hogy egy első osztályú csapattól abszolút nem szégyen kiesni, pláne egy olyan alakulattal szemben, amely az előző szezonban kis híján megkaparintotta a serleget. A vendégcsapat még jelen helyzetében is utcahosszal a hazaiak előtt jár, így meglepő lenne, ha a felek szombati mérkőzése nem a Crystal Palace sikerével érne véget.

[2418665] 2017-01-07 16:00:00 Bolton - Crystal Palacex;
hatharom.com
Everton-Leicester Everton
Stoke-Wolverhapton Stoke
Bolton-Crystal Palace Crystal Palace
@5.56