Átigazolás

Tényleg ide igazol a franciák Eb-sztárja?

Úgy tűnik, Dimitri Payet mégsem egy európai élcsapatnál, hanem Marseille-ben köt ki.

Úgy tűnik, befellegzett a West Ham Unitednél a francia válogatott Dimitri Payetnek, ugyanis a The Sun értesülései szerint napokon belül aláírhat egykori csapatához, a Marseille-hez.

A 29 éves támadó szenzációs Európa-bajnokságot tudhat maga mögött, nyáron szinte biztos volt, hogy valamelyik sztárcsapat elviszi, ám végül maradt Londonban. Az Eb-válogatottba is nevezett gólvágó a Premier League-ben viszont nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, 18 meccsen csupán 2 gólt szerzett és a Manchester City elleni 0-5 alkalmával már csak a padon kapott helyet.

Payetnek a West Ham trénerével, Slaven Biliccsel is több összetűzése volt az ősz során, a horvát mester számtalanszor kifogásolta játékosa hozzáállását.

A The Sun szerint a klubváltásnak azért is komoly realitása van, hiszen a Marseille új multimilliárdos tulajdonosa hajlandó lenne 30 millió fontot letenni Payetért, hogy visszatérjen Dél-Franciaországba. Ez azt jelentené, hogy a West Ham másfél év alatt 20 millió fontot profitálnak egy olyan játékosból, akinek teljesítménye kritikán aluli.

[2418647] 2017-01-06 20:55:00 West Ham United - Manchester Cityx;
209498