Topligák

Gálázott a Real, hatalmas potya a MU meccsén - összefoglaló

Négy élvonalbeli csapat is búcsúzott a kupától Angliában, míg a Real nyomást helyzett a Barcelonára.

FA Kupa

Péntek este West Ham United-Manchester City mérkőzéssel indult az FA Kupa-forduló. Pep Guardiola tanítványai nagyon simán ütötték ki a gyengécske West Ham Unitedet, amellyel lehet, hogy Slaven Bilic mesternek is megadták a kegyelemdöfést.

Szombaton könnyedén nyert a Manchester United a Reading ellen. A mérkőzést egy nem akármilyen potyagól is "díszítette", amelyet ITT nézhettek meg.

A Premier League-csapatok közül az Everton, a West Bromwich, a Swansea és a Bournemouth számára is véget ért az idei kupaszezon, míg az Arsenal, a Liverpool, a Middlesbrough, a Chelsea és a Tottenham vasárnap lép pályára.

La Liga

A spanyol bajnokságban a Real Madrid és az Atlético Madrid mérkőzése is szombaton volt esedékes. A Blancók már 30 percet követően néggyel vezettek a Granada ellen és végül kapott gól nélkül, 5-0-ra hozták le a mérkőzést. Ezzel tippünket is bezöldítették, amellyel 1.45-szörös pénzt kerestünk olvasóinknak.

Az Atlético Madrid is nullára hozta a találkozóját az Eibar ellen. Ezzel Zidane-ék fórja immáron hat pont a Barcelona előtt, míg az Atlético három egységre feljött a katalánokra.

Serie A

Az olasz bajnokság legérdekesebb mérkőzéseit vasárnap rendezik, és amennyiben szeretnétek tudni, mit gondolunk a mérkőzésekről, olvasd el beharangozó cikkünket. A játéknappal kapcsolatos legfontosabb hír egyébként az, hogy a Pescara-Fiorentina mérkőzést a hóhelyzet miatt elhalasztották.

2017-01-07;132
2017-01-07;87
2017-01-07;55