Angol foci

Nagyon kellett a Chelsea veresége a Premier League-nek

A Tottenhamnek köszönhetően ismét nyílt a PL, ráadásul most jönnek az igazán buktató meccsek a Chelsea-nek.

Szerdán este a Premier League 20. fordulójának utolsó mérkőzésén 2-0-s vereséget mért a Tottenm Hotspur a Chelsea együttesére. Ezzel a Sarkantyúsok nem csak visszaelőzték a Manchester Cityt és újra a dobogón állnak, de megakadályozták azt is, hogy a Kékek nyolc pontra elhúzzanak a Liverpooltól.

A mérkőzés összefoglalója

Így talán nem is kell meglepődnünk azon, hogy Antonio Conte fiai már közel sem annyira toronymagas favoritok a bajnoki címre mint korábban. Az 1.70-es szorzó persze még mindig tekintélyt parancsoló, ám ha matematikai alapon közelítjük meg a számokat, Costáék aranyérme már kevesebb, mint 60% az esély.

Melyik csapat nyeri a Premier League-et?
   
Chelsea 1.70
Liverpool 5.50
Manchester CIty 7.75
Tottenham 13.75
Arsenal 14.50
Manchester United 17.00

A Premier League-ben a következő hétvége a szüneté, a Chelsea-re egy könnyed FA Kupa-meccs vár a Peterbrough ellen, ám jövő héttől ismét beindul a nagyüzem. Minden bizonnyal a következő négy fordulóban lényegesen okosabbak leszünk azt illetően, hogy mennyire is nyílt az idei bajnokság, hiszen a Chelsea február 4-ig bezárólag találkozik a Leicester, Liverpool, Arsenal trióval, ráadásul a közvetlen üldöző Vörösökhoz utazik is a Conte-legénység.

Melyik csapat nyeri a Premier League-et?x;
2017-01-14;47
2017-01-15;47
209498